Vicepremierul Ungariei: Toţi cetăţenii ungari vor fi protejaţi, inclusiv cei persecutaţi în România

de Rl online , 19 august 2017 - stire actualizata la ora 14:51, 19 august 2017
Vicepremierul Ungariei: Toţi cetăţenii ungari vor fi protejaţi, inclusiv cei persecutaţi în România

Este datoria Ungariei să îşi protejeze cetăţenii din întreaga lume, inclusiv etnicii ungari care sunt persecutaţi în România prin metode aparent legale, a declarat vineri vicepremierul Ungariei, Zsolt Semjen, relatează agenţia MTI , potrivit Mediafax.

Semjen a participat la o ceremonie în cadrul Parlamentului de la Budapesta pentru etnicii maghiari care locuiesc în alte state din lume.

"Ungaria ar trebui să urmeze exemplul Israelului, care îşi foloseşte toată influenţa pentru a proteja toţi israelienii din lume şi le oferă o locuinţă dacă sunt persecutaţi. ", a spus Zsolt Semjen.

11 persoane au fost premiate pentru reprezentarea emblematică a Ungariei în lume. Vicepremierul Ungariei a evidenţiat situaţia etnicilor maghiari din Venezuela, care trăiesc "în haos, în circumstanţe imprevizibile, în dictatură".

"Aceşti cetăţeni vor fi mereu bine primiţi în Ungaria, chiar şi cu familiile, chiar dacă unii membri nu vorbesc limba ungară, şi vor primi tot sprijinul pentru a se stabili aici", a spus Semjen.

Vicepremierul Ungariei a amintit situaţia etnicilor ungari din România, care "sunt persecutaţi şi se află sub atac continuu, prin intermediul unor metode aparent legale".

"Această tendinţă nu s-a încheiat... de aceea printre persoanele premiate în acest an se numără fostul viceprimar al oraşului Cluj-Napoca, Anna Horvath, pentru a ne arăta susţinerea faţă de ea", a spus Semjen.

Comentarii

 • vai vai,

  21 august 2017 17:57

  iarasi plangeti de dureri inchipuite! Mai asta suparatu, aveti noroc cu ai nostrii conducatori tantalai sau vanduti, ar trebui sa va protejem dupa modelul unguresc in perioada interbelica, in Ungaria ereau 300 000 de romani, acum mai sunt cca. 20 000! Unde s-a evaporat diferenta?

  raspunde comentariului
 • Mandra mea-i din Cernauti

  21 august 2017 15:51

  Da da foarte persecutati,se vede de Nasa in satelit zona Harcov fara paduri iar Cherestoi miliardar cudomenii si vile.Persecutati asa ca Atilla cautat de Interpol si Dna si evident protejati de voi.Sa nu auda asta americanii ca v-ati manjit pe bot...ai fost tu sa iei un chil de cartof din Covasna de la o maicuta sa vezi ce fel traieste ?Sa dai din bucile alea ale tale falcoase pline de paprika,2 forinti,ia Maicuta batrana,i-a o bere ca e cald afara ...ei uite eu ca roman am dat!

  raspunde comentariului
 • Erwin

  19 august 2017 16:53
 • costica

  19 august 2017 15:31

  Oferta speciala lucru pe net cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email pacurarucostica1963gmail com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design