Un înalt oficial al Partidului Comunist Chinez efectuează o vizită în România, la invitația lui Liviu Dragnea

de Roxana Petre , 10 iulie 2017 - stire actualizata la ora 12:53, 10 iulie 2017
Un înalt oficial al Partidului Comunist Chinez efectuează o vizită în România, la invitația lui Liviu Dragnea

O delegație a Partidului Comunist Chinez (PCC) condusă de Liu Yunshan, înalt oficial al formațiunii, va efectua o vizită în Români, la invitația șefului PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, informează agenția Xinhua, citată de Agerpres.

Liu Yunshan, membru al Comitetului permanent al Biroului Politic al Comitetului central al PCC, efectuează vizita în România invitat de Liviu Dragnea, președintele Partidului Social-Democrat, de guvernământ, și președinte al Camerei Deputaților.

Totodată, delegația va merge și în Republica Cehă, între 12 și 19 iulie, a anunțat Departamentul internațional al Comitetului central al PCC.

Înaltul oficial chinez vizitează Republica Cehă la invitația lui Jan Hamacek, vicepreședinte al Partidului Social-Democrat ceh și președinte al Camerei inferioare a a parlamentului ceh, mai precizează Xinhua.

Comentarii

  • Papapiu

    10 iulie 2017 16:14

    Caldura mare monser am atipit roman m-am trezit roman sa vie si Yang Tze din persoana muma sa vie sa ne faca vo 2000 km de autostrada in 2 luni si 3 TGV uri din lungul si latulpatrieibDoamne Ajuta numa ca Dragnea o sa ne minta nativ.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design