Un congresman democrat îl acuză pe Donald Trump că ar fi dezvăluit informații clasificate ale CIA

de Roxana Petre , 16 martie 2017 - stire actualizata la ora 21:52, 16 martie 2017
Un congresman democrat îl acuză pe Donald Trump că ar fi dezvăluit informații clasificate ale CIA

 

Congresmanul democrat Adam Schiff îl acuză pe președintele american Donald Trump că ar fi dezvăluit informații clasificate, după ce a afirmat că, în timpul Administrației Obama, ar fi fost obținute date ale Agenţiei Centrale pentru Informaţii (CIA) prin atacuri cibernetice, informează Mediafax.

 Într-un interviu acordat postului Fox News, Donald Trump a încercat să justifice sugestiile că Turnul Tower ar fi fost interceptat de Administrația Obama, înainte de alegerile prezidențiale. „Apropo de CIA, vreau ca oamenii să ştie că au fost sustrase date de la CIA prin atacuri cibernetice, s-au luat o serie de lucruri, în anii Administraţiei Obama. Nu a fost în timpul nostru", a spus Donald Trump.

Ca reacţie, Adam Schiff, membru al Comisiei pentru Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, a acuzat că Donald Trump este neglijent cu informaţii clasificate. „Preşedintele pare să fi vorbit despre un lucru care, dacă se va dovedi adevărat şi precis, ar putea fi considerat informaţie clasificată", a afirmat Schiff, citat de site-ul Politico.com.

Site-ul pentru transparenţă WikiLeaks a dezvăluit recent o serie de informaţii sustrase de la CIA prin atacuri cibernetice.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design