10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un autoturism s-a ciocnit cu un transportor blindat, în Rusia. Cine...

VIDEO. Un autoturism s-a ciocnit cu un transportor blindat, în Rusia. Cine este vinovat

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs într-o intersecție din orașul Kemerovo (Rusia), informează site-ul liveleak.com.

Un autoturism Kia care intrase într-o intersecție a fost lovit de un transportor blindat care venea de pe un drum lateral.

Ciocnirea a fost destul de puternică. Mașina blindată nu pare să fi avut de suferit, dar autoturismul a fost întors pe loc și a suferit avarii.

Din clipul video reiese că autoturismul ar fi intrat în intersecție pe culoarea verde a semaforului, ceea ce înseamnă că, probabil, transportorul trebuia să-i dea prioritate.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă