Turcia a expulzat un lot de 40 de vaci olandeze, pe fondul relațiilor tensionate dintre cele două state

de Iulia Iancu , 16 martie 2017 - stire actualizata la ora 14:44, 16 martie 2017
Turcia a expulzat un lot de 40 de vaci olandeze, pe fondul relațiilor tensionate dintre cele două state

O asociație de producători de carne roșie din Turcia a decis expulzarea a 40 de vaci, ca urmare a tensiunilor politice dintre statul turc și Olanda. Președintele asociației Bulent Tunc a declarat pentru presa de la Ankara că gestul a fost unul simbolic, scrie Digi24. Acesta a adăugat că țara sa trebuie să se ocupe de creșterea unei rase proprii de vaci.

„Vacile Holstein au devenit obișnuite în țara noastră, dar această rasă începe să provoace probleme serioase. Nu mai vrem produse animale din Olanda”, a spus el pentru agenția Anadolu.

Relațiile dintre Olanda și Turcia au devenit tensionate după ce guvernul de la Haga a interzis avionului ministrului de Externe de la Ankara să aterizeze la Rottterdam pentru a nu ajunge la un miting de susținere a referendumului prin liderul de la Ankara, Recep Erdogan, urmărește să obțină votul popular. 

A urmat un schimb de replici dur între Erdogan și premierul Olandei, Mark Rutte, primul calificând olandezii drept fasciști și naziști, imputându-le responsabilitatea pentru masacrul de la Srebrenica.

Comentarii

 • taurii nu erau taiati mprejur si vacile umblau cu organele genitale descoperite ducandu-i la grele ispite pe fii lui Allah !

  19 martie 2017 8:44
 • Devil Shaiseh

  16 martie 2017 19:14

  40 de vaci olandeze = un ministru turc. Asa e corect. Fiecare sa-si pasca vacile acasa. Problema e ca turcii inca nu-si dau seama ce ii paste.

  raspunde comentariului
 • Didos

  16 martie 2017 17:10

  Asta-i tare de tot ! Turcia a expulzat 40 de vaci olandeze ! Da' pe banii cui se face expulzarea ? Or fi rupt turcii si cozile vacilor ? N.B. Oricum olandezii nu sunt prietenii romanilor , asa ca chestia asta ma lasa rece si ma face doar sa zambesc !

  raspunde comentariului
 • vasile

  16 martie 2017 14:53

  Da, cresteti o vaca musulmana si-i puneti val

  raspunde comentariului
 • catavencu

  16 martie 2017 12:42

  ar trebui ca Olanda sa faca la fel dar cu boi.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design