Trump: Noile sancţiuni ONU sunt “nimic” față de ce trebuie făcut împotriva Coreei de Nord

Preşedintele Donald Trump a avertizat, marţi, că ultima serie de sancţiuni ONU asupra regimului comunist din Coreea de Nord reprezintă un pas mic, adică “nimic” față de ce ar trebui făcut în mod real pentru a elimina riscul nuclear reprezentat de Phenian.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.09.2017 - 23:51

Preşedintele Donald Trump a avertizat, marţi, că ultima serie de sancţiuni ONU asupra regimului comunist din Coreea de Nord reprezintă un pas mic, adică  “nimic” față de ce ar trebui făcut în mod real pentru a elimina riscul nuclear reprezentat de Phenian,  informează Reuters.

Trump a declarat presei, înaintea unei întâlniri cu premierul malaiezian, Najib Razak, că este satisfăcut de faptul că această țară a oprit relațiile economice cu Coreea de Nord.

Despre sancțiunile de la ONU, “credem că este încă un pas foarte mic, nu mare lucru. Nu ştiu dacă are vreun impact, dar este, cu siguranţă, drăguţ să obţii un vot de 15 la zero”, a subliniat liderul SUA.

“Dar aceste sancţiuni nu sunt nimic pe lângă ce va trebui să se întâmple în cele din urmă”, a precizat Donald Trump, fără însă a oferi detalii.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...