Statele Unite vor să interzică turiștilor americani să viziteze Coreea de Nord

de Iulia Iancu , 21 iulie 2017 - stire actualizata la ora 14:22, 21 iulie 2017
Statele Unite vor să interzică turiștilor americani să viziteze Coreea de Nord

Statele Unite vor interzice turiștilor americani să viziteze Coreea de Nord, iar măsura va intra în vigoare la 30 de zile după anunţul oficial, conform agenţiilor de turism, citate de CNN News, potrivit Mediafax.

Companiile turistice Koryo Tours şi Young Pioneer Tours au transmis că interdicţia va fi anunţată pe 27 iulie, urmând ca aceasta să intre în vigoare 30 de zile mai târziu.

SUA nu a confirmat informaţiile făcute publice de către agenţiile de turism. Young Pioneer Tours a fost agenţia prin intermediul căreia studentul american Otto Warmbier a călătorit în Coreea de Nord.

Otto Warmbier fusese repatriat în SUA după ce a fost închis peste un an în Coreea de Nord. El a decedat din cauza tratamentului îngrozitor şi torturilor pe care le-a îndurat în perioada detenţiei nord-coreene, conform părinţilor săi. Warmbier a aterizat în SUA pe 13 iunie fără să poată vorbi, vedea sau reacţiona la stimulente verbale. La scurt timp după ce a fost repatriat acesta a decedat.

Tensiunile în Peninsula Coreea s-au intensificat de asemenea după ce, la 4 iulie, regimul de la Phenian a testat cu succes o rachetă balistică intercontinentală, despre care experţii spun că ar avea capacitatea de a atinge Alaska sau alte părţi ale coastei de vest a SUA.

Washingtonul a anunţat anterior impunerea unor noi sancţiuni împotriva Coreei de Nord, prin intermediul unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care să vizeze companiile străine ce fac afaceri cu Phenianul.

Comentarii

 • un roman

  22 iulie 2017 17:33

  Alta Conspiratie,conspilatori.La cine vrea mainstremul, CNN, FAKE NEWS sa-i,arunce in circa.Astia chiar,ne cred de prostii lor.

  raspunde comentariului
 • un roman

  22 iulie 2017 17:28

  The North Koreans treated Otto Warmbier like one of their own - The ...httpswww.washingtonpost.com...let-us-mourn-otto-warmbier-t.. MR.PRESIDENT,TRUMP,IT NOT STUPID, SHE KNOW WATH,HE HAVE,THE PEOPLES,HIS GOOD FRIENDS,BEHIND

  raspunde comentariului
 • un roman

  22 iulie 2017 17:19

  NORMAN M. - ADEVARURI CARE NU SE SPUN - Partea 1Nasul cu Radu Moraru ,,,,Number one, for, NORMAN M. ,SERVICILE,ORGANIZTILE SECRETE OCULTE,FINANTELE,THE ONE,FIRST ONE,AFTER BEHIND,THE PUPETSS,MUPPETS,ANOTHER,ASA ZISI JEWS INVATATI,INVATATI,INVATATI,TREZITVA,OCHI,OCHIUL,DESCHIDETI.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design