15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialShakira, despre atentatul de la Manchester: ''Nu putem să le facem pe...

Shakira, despre atentatul de la Manchester: ”Nu putem să le facem pe plac celor care seamănă teamă”

Interpreta columbiană Shakira și-a exprimat, marți, solidaritatea cu victimele atacului de luni seară de la Manchester, de la sfârșitul unui concert al cântăreței americane Ariana Grande la Manchester Arena, informează EFE citată de Agerpres.

Declarându-se ''foarte preocupată'' de ceea ce s-a întâmplat, artista columbiană a subliniat importanța ''de a merge mai departe''.

''Singurul lucru la care ne putem gândi într-o astfel de situație este că nu putem să le facem pe plac celor care seamănă teamă'', a declarat cântăreața la câteva ore după atacul soldat cu 22 de morți, între care și copii, și 59 de răniți. 
       
Pentru aceștia și pentru colega ei de breaslă, Shakira a simțit durere și compasiune. ''Simt multă durere. Sunt foarte afectată și tulburată. Îmi pare rău pentru victime, pentru familiile lor și pentru Ariana, care trece probabil printr-o situație dramatică''.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă