Putin a anunțat că Rusia va expulza 755 de diplomați americani

de Mihai Diac , 30 iulie 2017 - stire actualizata la ora 22:46, 30 iulie 2017
Foto: Arhivă

Rusia va expulza 755 de diplomați americani, ca răspuns la sancțiunile împotriva Moscovei votate săptămâna aceasta de Congresul Statelor Unite, a anunțat duminică președintele Vladimir Putin la canalul de știri Rossia 24, preluat de AFP, informează Agerpres.

"Am așteptat suficient, sperând că situația s-ar putea îmbunătăți", a declarat liderul de la Kremlin. "Se pare că, chiar dacă situația se schimbă, asta nu se va întâmpla prea curând", a apreciat el.

Vineri, Ministerul rus de Externe a anunțat că de la 1 septembrie efectivele ambasadei SUA la Moscova și ale consulatelor americane din Rusia se va reduce cu 455 de persoane. Putin a precizat că în reprezentanțele diplomatice americane din țara sa încă mai lucrează peste 1000 de angajați. Expulzarea a 755 dintre ei ar urma să reducă efectivul la nivelul celui al diplomației ruse în Statele Unite.

Vineri, Casa Albă a anunțat că președintele american Donald Trump va promulga sancțiunile împotriva Rusiei, așa cum au fost votate aproape în unanimitate marți în Camera Reprezentanților din Congresul SUA și joi în Senat, ca reacție la presupusul amestec al Moscovei în alegerile prezidențiale americane din 2016.

Măsurile adoptate de Washington ar putea duce și la sancționarea unor firme din Uniunea Europeană.

Comentarii

 • ALBAKER

  18 septembrie 2017 9:48

  BUNA ZIUA OAMENILOR MEI SAU LASI ROMANIATESTAMENTUL CUM SUNT UN UN DE ÎMPRUMUT PENTRU CUMPARAREA UNEI CASE DIN UN COMPANIA DE ÎMPRUMUT REAL ȘI GENERAL A SOLICITAT firma de împrumut Albaker. Eu sunt foarte fericit astăzi și Dumnezeu să-i eliberezi pe JOSE LUIS COMPANIA DE ÎMPRUMUT..Numele meu este Abdullah Sunt din orașul Iași Am căutat o adevărată companie de împrumut pentru ultimele 5 luni, să cumpăr o casătot ce am primit a fost o grămadă de escrocherii care m-au făcut să am încredere în ei și la sfârșitDe-a lungul zilei mi-au luat banii fără să dea nimic în schimb, totulsperanța mea a fost pierdută, am confuz și frustrat, nu am vrut niciodată să am nimic de-a face cu companii de împrumut pe internet, așa că am mers să împrumut niște bani dintr-unprietena, în vamă aici tot ce sa întâmplat și mi-a spus că mă poate ajutaEa știe o companie de împrumut care mă poate ajuta cu orice împrumutnevoie de mine cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 2, că tocmai a primitîmprumut de la ei, ea ma indrumat cu privire la modul de a aplica pentru împrumut, i-am făcutasa cum mi-a spus, am aplicat cu ei pe Email albakerloanfirmgmail.com nu am crezut niciodata dar am incercat si pe minecea mai mare surpriză am primit împrumutul în 24 de ore, nu puteam să cred,Sunt fericit și bogat din nou și îi mulțumesc lui Dumnezeu că acest împrumutCompaniile de genul asta există în continuare în legătură cu aceste înșelătorii în toate locurile,vă rugăm să vă sfătuim pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a mergealbakerloanfirmgmail.com nu vă vor da niciodată o greșeală șiViata ta se va schimba ca a mea. Ajungeti sa contactati albakerloanfirmgmail.com astazi si sa obtineti imprumutul de la ei, va multumim firmei de credite Albaker pentru oferta lor de credit autentica.În cazul în care Albaker este o firmă din lume, există un mare număr de întreprinderi care se confruntă cu stres.

  raspunde comentariului
 • Iulianus

  31 iulie 2017 0:24

  Ruslul scuipa inpotriva vintuluiStatele Unite, Europa, Statele Commonwealth, Japonia, Sud Coreea si altii care conteaza se pi sa pe RusiLasa ca o sa vedeti voi Rusi magari...Transnistria??? NIET?Georgia? NIETTarile ...Cecinia si altele din jurul muntilor CaucazTeritorii luate de la Japonezi - KurilleTeritorii luate - furate de la Europa ...KaliningradTeritorii furate de la ChineziTeritorii furate de la FinladeziCit o sa va mearga nene?Veti vedea voi muste RUSESTI

  raspunde comentariului
 • don kuku

  30 iulie 2017 23:08

  acasa !!!

  raspunde comentariului
  • Franjo Glavina

   31 iulie 2017 23:46

   SA ITI F U T MORTII IN GURA DE TROLL AL RUSIEI. JUCATI-VA CU FOCUL SI O SA PLECATI SI VOI "ACASA". ASTA IN CAZUL CA POSTATI DIN ROMANIA.NU ESTE GREU SA VA GASIM....

   raspunde comentariului
  • Dan

   31 iulie 2017 0:25

   Acasa o sa va pisati inpotriva vintului si mincati motorina

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design