Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, își dorește să discute față în față cu omologul său american, Donald Trump

de Roxana Petre , 15 iulie 2017 - stire actualizata la ora 23:02, 15 iulie 2017
Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, își dorește să discute față în față cu omologul său american, Donald Trump

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, își dorește să aibă relații de respect cu administrația Statelor Unite și să vorbească față în față cu omologul său american, Donald Trump, informează EFE, potrivit Agerpres.

„Spuneți-i președintelui Donald Trump că năzuiesc ca într-o zi să dau mâna cu el și să vorbesc <<face to face>>, în condiții de respect, de avantajele pe care trebuie să le aibă și le pot avea relațiile bune între guvernul Statelor Unite și guvernul bolivarian al Venezuelei", a spus Maduro, într-un eveniment televizat, prilejuit de semnarea unor acorduri cu directorii companiei americane Horizontal Well Drillers.

Totodată, Maduro și-a exprimat speranța „să se deschidă porțile mai degrabă mai devreme decât mai târziu" pentru ca relațiile tensionate dintre cele două țări să fie „la înălțime".

„Către aceasta tind și voi depune toate eforturile", a insistat el.

Trump a avut o atitudine critică față de guvernul Venezuelei și a declarat că această țară este „un dezastru". Președintele american s-a întâlnit în mai multe rânduri cu lideri regionali și și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu criza venezueleană, amintește EFE.


Citește și:  Convorbire între Putin și Maduro. Liderul de la Kremlin i-a recunoscut președintelui venezuelean „curajul și efortul de a menține stabilitatea și pacea țării”

Președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat, luni, admirația față de omolgul său venezuelean, Nicolás Maduro, pe motiv că acest guvernează țara „cu curaj”, pentru a menține „stabilitatea și pacea”.

 

Comentarii

  • Mike

    17 iulie 2017 9:39

    Oferta speciala lucru acasa cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email prisonbreak94yahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design