6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPreședintele Trump, surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre înlocuirea secretarului Justiției:...

Președintele Trump, surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre înlocuirea secretarului Justiției: Ce s-ar întâmpla dacă l-aş demite pe Jeff Sessions?

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre posibilitatea înlocuirii secretarului Justiţiei, Jeff Sessions, pe care l-a criticat în ultimele zile, relatează site-ul de ştiri Axios.com, iar Casa Albă a confirmat că o decizie va fi luată curând, potrivit Mediafax.

Șeful administrației de la Washington l-a criticat în mod repetat pe Jeff Sessions, acuzându-l că a avut "o poziţie foarte slabă faţă de infracţiunile comise de Hillary Clinton", fostul candidat democrat în scrutinul prezidenţial.

Potrivit unor surse citate de site-ul Axios.com, Donald Trump i-a spus unui colaborator politic într-o conversaţie telefonică următorul lucru: "Ce s-ar întâmpla dacă l-aş demite pe Jeff Sessions?".

Jeff Sessions este acuzat că a avut contacte cu oficiali ruşi, iar Donald Trump a denunţat decizia procurorului general de a se recuza din investigaţiile privind ingerinţele Rusiei în campania electorală.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Anthony Scaramucci, a anunţat marţi după-amiază că va fi luată în curând o decizie în cazul lui Jeff Sessions.

Surse politice citate de cotidianul The Washington Post au anunţat marţi că preşedintele Trump analizează modalităţile de înlocuire a lui Jeff Sessions din funcţia de secretar al Justiţiei / procuror general.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă