Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a salutat angajamentul României față de proiectul european, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu

de Iulia Iancu , 17 februarie 2017 - stire actualizata la ora 15:25, 17 februarie 2017
Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a salutat angajamentul României față de proiectul european, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a salutat, vineri, la Bruxelles, angajamentul pe care România şi l-a asumat față de proiectul european și față de o Uniune Europeană mai puternică în contextul pregătirilor pentru preluarea președinției Consiliului UE de către statul român în primul semestru din 2019, dar a subliniat necesitatea avansării luptei împotriva corupției și a asigurării caracterului ireversibil al acestor eforturi, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului European, informează Agerpres.

Tusk a făcut aceste declarații în cursul întrevederii avute la sediul Consiliului cu premierul român Sorin Grindeanu, prilej cu care au fost abordate principalele subiecte de pe agenda europeană, dar și recentele evoluții din România și prioritățile guvernului de la București. Aceasta a fost prima întâlnire Tusk-Grindeanu după preluarea mandatului de către actualul șef al executivului român.

Cei doi interlocutori au evocat importanța centrală a statului de drept și a combaterii corupției pentru a garanta faptul că cetățenii români pot beneficia de toate oportunitățile oferite de apartenența țării lor la UE.

În cursul după-amiezii, premierul României are prevăzută o întrevedere și cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Comentarii

 • un roman

  17 februarie 2017 19:51

  DA NELULE, STIU CUM LUCREAZA MAFIA DE STAT CU MAFIA INTERLOPA, ESTI WISHEBLOWER, TORNI BINE, TE TERMINA, MAFIA DE STAT SI MAFIA INTERLOPA, LUCRA IMPREUNA. DAU ORDIN SI TE LICHIDEAZA, DACA NU AU PE CINEVA SUS, MAI SUS.

  raspunde comentariului
 • un roman

  17 februarie 2017 19:46

  ARE FATA DE PROST, DE DON DE MAFIE, DE CONSILIER PROSTAVANUL, GRINDEANU, ALTA PAIATA SCOSA IN FATA, APROPO PRESA, MASMEDIA, ,NU L-AU GHICIT, NICI SERVICILE SAU ERA DE-AL LOR AGNET SAU TURNATOR, SIFIN ACOPERIT.

  raspunde comentariului
 • un roman

  17 februarie 2017 19:41

  TREBUIA SA-L TRAGA DE URECHI,,PE NEASCULTATORUL, SA ASCULTE ,DE POPOR, SUVERANUL ROMANIEI, VORBA LUI TRUMP, GIVE THE POWER TO THE PEOPLES,

  raspunde comentariului
 • un roman

  17 februarie 2017 19:38

  Mr.Tusk, astia ai nostri cei dinm fata, cei alesi intre alesi, astia care gindesc,ptr popor, si fac ce vreau, au primit, o lectie din partea poporului, a fost numai o avertizare, ptr Mafia de stat, CORUPTI SI CORUPTI SISTEMULUI.Cind le-au zis inaintanti lui Timmermans, au inchis ochi, la aderare, interesul si interesati, le-a tot zis atras atenti, mai incet cu CORUPTIA DE SUS, MAI USOR CU CIORDEALA AIA MARE, ascuma sa -si mingai ai mari ai Uniuni,pe cornite, pe astia care gindesc fac ce vreau ei pe romaneste.p. s in Polonolia in Silezia,tot asa ca pe la noi? E O VORBA DRAGNE-O CUM E CU CORUPTIA MICA SAU MARE ? BIG OF VERY BIG. BIGER OF UNINIUNEA EUROPEANA.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design