11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPremoniția unui olandez: "Dacă va dispărea, iată cum arată"

Premoniția unui olandez: “Dacă va dispărea, iată cum arată”

Un olandez pare că ar fi avut o premoniție îaninte ca avionul Boeing 777 aparținând companiei Malaysia Airlines să decoleze spre Kuala Lumpur. Acesta a postat pe Facebook o fotografie cu avionul când încă era pe aeroportul Schiphol din Amsterdam și a glumit, sccriind la descriere ”dacă va dispărea, iată cum arată”.

Postarea a fost un apropo evident făcut în glumă la dispariția din luna martie în Oceanul Indian a unei aeronave aparținând aceleiași companii aeriene. Totuși, întâmpălarea face ca și aeronava care a decolat din Amsterdam să dispară de pe radarele contolotilor aerieni, însă în spațiul aerian al Ucrainei.

Conform Medifax, fotografia a fost făcută de la câţiva metri de avion, probabil de pe pista aeroportului Amsterdam-Schiphol. Imaginea poartă, de asemenea, menţiunea "în apropierea Schiphol".

Totuşi, nimic nu arată cu certitudine că persoana respectivă a urcat la bordul avionului sau că avionul ce apare în fotografie este cel care s-a prăbuşit în estul Ucrainei.

Numeroase comentarii lăsate de contactele sale pe Facebook par totuşi să considere ca sigură prezenţa lui Cor şi a parteneri sale Neetje la bordul avionului. Peste 200 de comentarii în total au fost publicate la fotografie, care a fost distribuită de peste 7.500 de ori.

"Nu poate fi adevărat!", scrie Alicia de Boer. "Este o adevărată dramă", susţine la rândul său Andre Veerman în timp ce Petra Bleeker publică o fotografie cu Cor şi partenera sa Neeltje, cu un trandafir alb, un indiciu al decesului, potrivit Mediafax.

"Un cuplu atât de frumos căruia i-a fost luată viaţa, vă doresc tot binele acolo unde sunteţi", afirmă Peter Bootsman.

Afirmând că locuieşte în Volendam, la circa 15 kilometri nord de Amsterdam, Cor a publicat cu câteva zile înainte fotografii cu plaje idilice însoţite de comentariul: "încă puţin de aşteptat …".

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă