Pastor dintr-o biserică baptistă, ucis în Ohio

de Carla Popa , 28 februarie 2016 - stire actualizata la ora 22:28, 28 februarie 2016
Pastor dintr-o biserică baptistă, ucis în Ohio

Un individ a deschis focul duminică într-o biserică baptistă din Dayton, în statul Ohio (nordul SUA), omorându-l pe pastor, potrivit presei locale, scrie AFP, potrivit Agerpres
Pastorul de la St. Peter's Missionary Baptist Church a decedat în urma rănilor provocate de gloanţe, incidentul având loc în jurul orei 12.30 (17.30 GMT), a informat postul local de televiziune WHIO, citând poliţia. 

O femeie citată de canalul de televiziune a precizat că a auzit două împuşcături după ce un bărbat a intrat în biroul pastorului. Mai mulţi martori au făcut cunoscut că poliţia a escortat un bărbat cu cătuşe la mâini, urcat pe o motocicletă a forţelor de ordine. 

Un alt post de televiziune, WDTN, a citat martori care au afirmat că, după ce pastorul a plecat de la pupitrul din biserică, a fost urmat în biroul său de un bărbat din adunare. 
Ulterior, s-au auzit mai multe focuri de armă, iar enoriaşii au luat-o la fugă. Cel puţin 20 de persoane se aflau în interiorul bisericii în momentul atacului armat, potrivit WDTN. 

Pe 17 iunie, un adolescent partizan al teoriei superiorităţii rasei albe a ucis nouă persoane de culoare într-o binecunoscută biserică a comunităţii afro-americane din Charleston, în Carolina de Sud (sud-estul SUA).

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design