Curs valutar: €4.6321 $3.9175 £5.2408

OSDO: 42 de persoane au fost murit, alte câteva zeci au fost rănite, într-un raid aerian asupra unei moschei din nordul Siriei. Victimele participau la ora de rugăciune | FOTO

Cel puțin 42 de persoane au murit, alte câteva zeci au fost rănite, joi seara, într-un raid aerian care a vizat o moschee din nordul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2017 - 23:18

Cel puțin 42 de persoane au murit, alte câteva zeci au fost rănite, joi seara, într-un raid aerian care a vizat o moschee din nordul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de agențiile de presă internaționale.

„Raidurile unor avioane neidentificate au vizat o moschee în provincia Alep la ora rugăciunii, ucigând 42 de persoane, în majoritate civili. Mulți oameni sunt încă prinși sub dărâmături iar noi credem că numărul victimelor va crește", a declarat directorul organizației nonguvernamentale, Rami Abdel Rahman, citat de AFP.

Atacul a avut loc la Jinneh, localitate situată la sud-vest de Atareb, care la rândul său se află la vest de Alep, potrivit DPA și EFE.

Citește totul despre:

Comentarii

Loading...
loading...