NATO a publicat dovada VIDEO a interceptării unui avion militar rus deasupra Mării Baltice

de Paul Filimon , 12 decembrie 2014 - stire actualizata la ora 12:21, 12 decembrie 2014
NATO a publicat dovada VIDEO a interceptării unui avion militar rus deasupra Mării Baltice

Alianța Nord-Atlantică a publicat dovada VIDEO a interceptării, în spaţiul aerian de deasupra Mării Baltice, a unui avion de vânătoare al Federaţiei Ruse, în contextul tensiunilor provocate de criza ucraineană, informează BBC.

video: youtube.com

Avionul militar rusesc a fost interceptat de avioane ale NATO pe 8 decembrie deasupra Mării Baltice. Filmarea a fost realizată de piloţii unui avion de vânătoare F-16 olandez

NATO a comunicat că deasupra Mării Baltice au fost interceptate zeci de avioane militare ruse.

Comentarii

 • Catavencu

  12 decembrie 2014 14:03

  Si ce-i cu asta? Rusii macar au iesire la Marea Baltica, ma intreb insa ce iesire au americanii in Golf sau in zeci de alte locuri unde zboara avioanele lor.... De neinteles, efectiv.

  raspunde comentariului
 • Avocatul Diavolului

  12 decembrie 2014 12:46

  Ce titlu de tabloid pentru imaginatia ignorantilor S-a publicat DOVADA ca avioanele ruseshti zboara deasupra marii Baltice. Rusia are ieshire la MArea BAltica si are tot dreptul sa zboare acolo cit pofteshte. Nu au ascuns acest adevar niciodata deci cu DOVADA, stergetiva in curmezish.

  raspunde comentariului
 • Daniela

  12 decembrie 2014 12:36

  Cautam colaboratori operatori pcDoresc colaborare cu persoane interesate in dezvoltarea unui proiect deeducatie financiara si venit suplimentar.Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung inatingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.Ofer training si coaching gratuit prin email.Promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare.Cerinte- cunostinte minime PC- necesar calculator- conexiune internet- rabdare- seriozitateProgram part-time.Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "info" la adresa de maildum.dan00gmail.com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design