15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. Momente de groază la Londra. Un autobuz supraetajat a intrat într-o...

VIDEO+FOTO. Momente de groază la Londra. Un autobuz supraetajat a intrat într-o clădire. Primele mărturii: Călătorii prinși în autobuz urlau după ajutor și era sânge peste tot

UPDATE:  Martorii povestesc că oamenii prinși în autobuz urlau după ajutor și era sânge peste tot, scrie publicația Daily Mail. 

Șoferul le-a spus pasagerilor că și-a pierdut cunoștința înainte de accidentul soldat cu 10 răniți. 

”Am văzut autobuzul deraiat. Am auzit o pocnitură și am văzut acoperișul magazinului prăbușindu-se. Autobuzul a intrat până la al patrulea raion al magazinului”, le-a povestit un martor jurnaliștilor de la Daily Mail. 

Pasagerii aflați sub emoția șocului au povestit că toată lumea țipa, scaunele erau pline de sânge. Amy Mullineux, o aistentă de 40 de ani, care se afla în autobuz, a spus că șoferul a leșinat înainte de accident și nu-și amintește să fi lovit ceva. ”Navigam pe Internet, de pe telefon. Când mi-am ridicat privirea, mi-am dat seamă că urmează să ne izbim de vitrina magazinului. Parcă totul se desfășura în reluare, era suprarealist”, a povestit femeia. 

 


Mai mulţi pasageri au fost răniţi după ce autobuzul în care călătoreau a intrat într-o clădire din sud-vestul Londrei, au anunţat autorităţile britanice, precizând că două persoane au rămas blocate în partea superioară a vehiculului, informează joi cotidianul  The Independent .

Incidentul rutier a avut loc în zona Lavender Hill, în apropiere de gara Clapham Junction.

Poliţia a anunţat că paramedicii au acordat îngrijiri medicale mai multor pasageri, însă nu există persoane care să prezinte răni grave.

Echipajele de descarcerare încearcă să scoată două pasagere rămase blocate în autobuz.

Şoferul autobuzului a fost transportat la spital.

 


Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

Naomi, cea mai cunoscută cântăreață transgender din România, a murit la vârsta de 47 de ani

Naomi, una dintre cele mai emblematice figuri transgender din România, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Ea a fost spitalizată...
Ultima oră
Pe aceeași temă