Ministerul de Externe anunță că patru români au fost evacuați din calea uraganului Irma

de Mihai Diac , 11 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 17:42, 11 septembrie 2017
Foto: Arhivă

Ministerul de Externe al României a anunțat, luni după-amiază, că patru cetățeni români aflați în America au fost evacuați din calea uraganului Irma.

"Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe (MAE), activată din dispoziţia ministrului afacerilor externe, pentru coordonarea intervenţiilor misiunilor diplomatice din zona calamitată după trecerea uraganului Irma îşi continuă activitatea prin toate structurile componente, active şi operaţionale 24/7 pentru sprijinirea tuturor cetăţenilor români afectaţi. Până în prezent, în urma demersurilor susţinute întreprinse de Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe (MAE), un număr de 4 (patru) cetăţeni români au părăsit zona afectată. Doi cetățeni români au fost evacuaţi prin Guadelupa, teritoriu francez de peste mări, urmând a-și continua călătoria către destinațiile finale. Alți doi cetățeni români, au fost evacuați în Puerto Rico, urmând să se îmbarce cu destinația New York, Ambasada României la Washington fiind în legătură cu aceștia", a anunțat MAE.

Celula de Criză a MAE, prin ambasadele României la Paris, Haga și Londra precum și Lisabona, menține în permanență legătura cu Celulele de Criză ale autorităților celor patru țări menționate, pentru a coordona alte operațiuni de evacuare care s-ar impune.

Comentarii

  • costica

    12 septembrie 2017 1:33

    Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionaticare doresc sa lucreze pe Internet, part-time sauca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur.Garantam prin contract plata salariului. Metode delucru si dovezi de seriozitate dupa primireacodului de reprezentant. Rugam seriozitate maxima! Detalii numai la emailpacurarucostica1963gmail com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design