6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialMesajul Reginei Elisabeta a II-a după producerea atentatului din Londra: Gândurile și...

Mesajul Reginei Elisabeta a II-a după producerea atentatului din Londra: Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă spre victimele atacului și spre familiile îndoliate

Regina Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a transmis condoleanțe familiilor îndoliate în urma atacului terorist din Londra. Regina Elizabeth a II-a a declarat că toate rugăciunile ei se îndreaptă spre victimele dispărute miercuri.

Monarhul ar fi trebuit să participe la ceremonia de inaugurare a noii clădiri a Poliției Metropolitane, însă, din momentul de securitate, evenimentul a fost anulat. "Vorbesc în numele tuturor, mulțumind membrilor poliției Metropolitane și tuturor celor care lucrează pentru protecția celorlalți", a conchis regina Elizabeth. 

Patru persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite în urma atacului de pe podul Westminster din Londra. Printre răniți se află și doi cetățeni români, Andreea Cristea și Andrei Burnaz. Românca se află în stare critică, internată la spital, iar cetățeanul român a fost externat, suferind răni ușoare.

Premierul Theresa May a declarat, joi, că atacatorul s-a născut în Marea Britanie și a fost cercetat de MI5 pentru fapte de violență extremistă, însă, în aceste momente, nu se afla în vizorul poliției. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă