Iranul ameninţă SUA cu acţiuni dureroase, după ce Donald Trump a acuzat regimul islamist de la Teheran că susţine terorismul

de Iulia Iancu , 20 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 19:21, 20 septembrie 2017
Iranul ameninţă SUA cu acţiuni dureroase, după ce Donald Trump a acuzat regimul islamist de la Teheran că susţine terorismul

Iranul ameninţă Statele Unite cu "reacţii dureroase", după discursul rostit de preşedintele Donald Trump la reuniunea Adunării Generale ONU, avertizează Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revoluţiei iraniene, potrivit Mediafax.

În discursul rostit la ONU, Donald Trump a criticat Acordul nuclear cu Iranul şi a acuzat regimul islamist de la Teheran că susţine terorismul şi reprezintă o ameninţare pentru Orientul Mijlociu, în special pentru Israel.

"Asumarea unei poziţii clare împotriva lui Trump este doar primul pas. Este foarte important la nivel strategic ca America să asiste la mai multe reacţii dureroase, sub forma acţiunilor şi deciziilor luate de Iran în lunile următoare", a reacţionat generalul Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revoluţiei iraniene.

Loading...

Comentarii

  • islamul este satana pe pamint. Asta este realitatea .

    22 septembrie 2017 16:03

    Mohamedanismul este o doctrina bazata pe religie care este tot asa de pagin cum este comunismul.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design