Înfrângere pentru Trump

de Rl online , 13 martie 2016 - stire actualizata la ora 10:48, 13 martie 2016
Înfrângere pentru Trump

Miliardarul american Donald Trump a fost înfrânt sâmbătă şi în caucusul (adunarea populară) din districtul federal Washington DC, unde a fost învins de senatorul Marco Rubio, după victoria în statul Wyoming a principalului său contracandidat la învestitura republicană pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, Ted Cruz, transmit AFP şi EFE.

În capitala federală, Marco Rubio s-a plasat pe primul loc, cu 37,3% din voturi, înaintea guvernatorului de Ohio, John Kasich, 35,5%, şi a lui Donald Trump, 13,8%.

Victoria i-a adus lui Rubio 10 delegaţi la Convenţia republicană din iulie, faţă de 9 care îi revin lui Kasich.

În pofida celor două înfrângeri de sâmbătă, magnatul păstrează un avans în privinţa numărului de delegaţi în cursa pentru învestitura republicană.

Marţi vor avea loc alegeri primare în cinci state mari (Florida, Illinois, Missouri, Ohio şi Carolina de Nord), această nouă 'Super Tuesday' anunţându-se crucială şi pentru cei doi rivali democraţi, Hillary Clinton şi Bernie Sanders.

Fostul secretar de stat, care dispune de un avans confortabil de delegaţi, a câştigat sâmbătă primul caucus democrat din insulele Mariane de Nord, teritoriu american în Pacific, repartizarea delegaţilor fiind de 4-2.

Comentarii

  • Dadi

    13 martie 2016 11:14

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Acum PROIECTUL s-a extins si international . Vrei mai multe detalii? Solicita-le acum la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design