Incident aviatic în Ungaria: Un avion de vânătoare a efectuat o aterizare forțată

de Andra Mitu , 10 iunie 2015 - stire actualizata la ora 15:34, 10 iunie 2015
Incident aviatic în Ungaria: Un avion de vânătoare a efectuat o aterizare forțată

Un avion de vânătoare ce aparține Forţelor aeriene ungare a efectuat, miercuri, o aterizare forţată în Ungaria, ca urmare a unei defecțiuni la trenul de aterizare, informează Mediafax.

O defecţiune tehnică a apărut la bordul avionului de tip Gripen JAS39C imediat după decolarea din baza aeriană Kecskemet, iar pilotul a încercat o aterizare forţată, în acelaşi timp catapultându-se.

Pilotul s-a rănit în cursul manevrei de catapultare, fiind internat într-un spital din oraşul Kecskemet.

Zoltan Orosz, adjunctul şefului Statului Major al armatei ungare, a declarat că avionul nu a suferit avarii grave, urmând să fie reparat.

Potrivit informaţiilor preliminare, avionul avea o defecţiune la trenul de aterizare.

Comentarii

  • constantin

    10 iunie 2015 18:22

    Este bine să înelegi că toi marii oameni din trecut care au obinut realizări remarcabile au fost nite vizionari. Ei i-au proiectat mintea asupra viitorului dorit i nu i-au bătut capul cu greelile din trecutul lor. Altfel spus, ei i-au imaginat lumea pe care i-ar dori-o i nu s-au preocupat de realitatea existentă, după care au trecut la fapte i i-au materializat viziunea. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea Te-ai născut bogat. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de emaildumbraveanudacry.ro

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design