Încă o avertizare de ninsori în nord-estul SUA

de Andra Dolana , 09 februarie 2015 - stire actualizata la ora 11:08, 09 februarie 2015
Încă o avertizare de ninsori în nord-estul SUA

Guvernatorul statului american Massachusetts, Charlie Baker, a decretat stare de urgenţă după ce Serviciul naţional de meteorologie (NWS) a emis un avertisment de ninsori pentru centrul statului New York şi cea mai mare parte a regiunii New England, din nord-estul Statelor Unite, relatează CBS News, conform Mediafax

Baker a luat în considerare interzicerea transporturilor în tot statul, dar a renunţat întrucât anumite regiuni nu se vor confrunta cu ninsori abundente, precizează CBS Boston.

Citeşte şi: FOTO. New York-ul sub nămeți

Aceasta este a treia săptămână consecutivă când regiunea de nord-est a Statelor Unite se confruntă cu o furtună de zăpadă.

Tribunalele au anunţat că vor fi închise luni din cauza condiţiilor meteorologice, motiv pentru care procesul de selecţie a juraţilor în cazul atentatului de la Maratonul din Boston şi procesul pentru crimă în care este judecat fostul fotbalist Aaron Hernandez vor fi amânate.

NWS a emis avertismente de ninsori valabile până marţi dimineaţă pentru centrul statului New York, vestul munţilor Catskills şi cea mai mare parte a regiunii New England, din nord-estul Statelor Unite.

Oraşul Boston se pregăteşte de noi ninsori abundente, după ce sistemul de transporturi a fost perturbat zilele trecute din cauza acumulării de zăpadă şi gheaţă, pe fondul echipamentelor învechite.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design