Hillary Clinton, convinsă că va deveni președinte al SUA, cumpărase cu 1,6 milioane de dolari un sediu pentru Secret Service, ca s-o păzească pe ea

de Mihai Diac , 11 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 00:07, 12 septembrie 2017
Hillary Clinton

Hillary Clinton, fosta candidată la alegerile prezidențiale din SUA, a cumpărat cu 1,6 milioane de dolari un imobil în cartierul new-yorkez unde locuieşte ea, pe care Secret Service urma să-l folosească drept sediu, dacă ar fi fost aleasă șef al statului.

Informația a fost publicată luni de Daily Mail, care o citează în acest sens chiar pe Hillary Clinton.

"Știu câte ceva despre ce înseamnă să muți un președinte și am crezut că voi câștiga", și-a justificat Hillary, soția fostului președinte Bill Clinton, decizia neinspirată de a cumpăra o asemenea reședință.

Hillary a susținut că se bucură totuși de noua casă, în care a scris și o parte din memoriile sale intitulate "Ce s-a întâmplat"  ("What Happened"), care vor fi publicate marți.

Imobilul are trei dormitoare și se află pe un teren de 6.000 de metri pătrați, care mai include o piscină și o gradină mare, toate fiind protejate la exterior de un zid de piatră.

La trei luni după ce a cumpărat această proprietate, Hillary Clinton a pierdut alegerile.

Hillary Clinton a anunțat că nu va mai candida din nou: "Ca politician activ, s-a terminat".

Comentarii

 • ALBAKER

  18 septembrie 2017 9:45

  BUNA ZIUA OAMENILOR MEI SAU LASI ROMANIATESTAMENTUL CUM SUNT UN UN DE ÎMPRUMUT PENTRU CUMPARAREA UNEI CASE DIN UN COMPANIA DE ÎMPRUMUT REAL ȘI GENERAL A SOLICITAT firma de împrumut Albaker. Eu sunt foarte fericit astăzi și Dumnezeu să-i eliberezi pe JOSE LUIS COMPANIA DE ÎMPRUMUT..Numele meu este Abdullah Sunt din orașul Iași Am căutat o adevărată companie de împrumut pentru ultimele 5 luni, să cumpăr o casătot ce am primit a fost o grămadă de escrocherii care m-au făcut să am încredere în ei și la sfârșitDe-a lungul zilei mi-au luat banii fără să dea nimic în schimb, totulsperanța mea a fost pierdută, am confuz și frustrat, nu am vrut niciodată să am nimic de-a face cu companii de împrumut pe internet, așa că am mers să împrumut niște bani dintr-unprietena, în vamă aici tot ce sa întâmplat și mi-a spus că mă poate ajutaEa știe o companie de împrumut care mă poate ajuta cu orice împrumutnevoie de mine cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 2, că tocmai a primitîmprumut de la ei, ea ma indrumat cu privire la modul de a aplica pentru împrumut, i-am făcutasa cum mi-a spus, am aplicat cu ei pe Email albakerloanfirmgmail.com nu am crezut niciodata dar am incercat si pe minecea mai mare surpriză am primit împrumutul în 24 de ore, nu puteam să cred,Sunt fericit și bogat din nou și îi mulțumesc lui Dumnezeu că acest împrumutCompaniile de genul asta există în continuare în legătură cu aceste înșelătorii în toate locurile,vă rugăm să vă sfătuim pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a mergealbakerloanfirmgmail.com nu vă vor da niciodată o greșeală șiViata ta se va schimba ca a mea. Ajungeti sa contactati albakerloanfirmgmail.com astazi si sa obtineti imprumutul de la ei, va multumim firmei de credite Albaker pentru oferta lor de credit autentica.În cazul în care Albaker este o firmă din lume, există un mare număr de întreprinderi care se confruntă cu stres.

  raspunde comentariului
 • Szasz Andrei-Mihai

  14 septembrie 2017 10:22

  N-am inteles de ce doamna Clinton si-a cumparat casa in New-York daca urma sa locuiasca la Washinton DC la Casa Alba unde ii era familiar locul dupa 8 ani petrecuti in calitate de Prima Doamna Inselata a Americii ! Monica stie mai bine, nu-i asa ?

  raspunde comentariului
 • Firul de praf

  12 septembrie 2017 20:10

  Ce-a facut baba dilie la ea acasa, total neinteresant. Alta-i problema. Ce sperante si-au facut niste gasti de pe la noi. Ca o sa vina baba sa-i faca oameni, cu retelele lor de influenta cu tot. Adevaru `ca daca iesea, ooops. Ca-n domniile fanariote, au cumparat domnia, drept pentru care se credeau Dumnezeu. Uneori, Providenta mai intervine, in felul ei. Avea Constantin Tanase, invatatorul cu nas lung, o vorba, la Teatrul Carabus, "unde tot te sui mereu Ca te-asteapta Dumnazau".

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design