Noi detalii despre prinderea lui Gregorian Bivolaru, liderul MISA

de Rl online , 28 februarie 2016 - stire actualizata la ora 16:31, 28 februarie 2016
Noi detalii despre prinderea lui Gregorian Bivolaru, liderul MISA

Liderul MISA Gregorian Bivolaru, arestat vineri la un târg de carte din Paris, a spus în fața judecătorilor că este cetăţean bulgar, nu român, şi că nu este persoana dată în urmărire de ţara noastră. De asemenea, vineri, când acesta a fost prins de poliţişti, avea asupra sa acte false.

Guru Bivolaru este apărat în Franţa de avocaţi din România. Potrivit primelor informaţii, a fost demarată procedura extrădării sale, informează televiziunile de ştiri.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.

Prin aceeaşi decizie, ICCJ l-a achitat pe Bivolaru de perversiuni sexuale în legătură cu victima Mădălina Dumitru, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii. Pentru acelaşi motiv şi în cazul aceleiaşi victime, Bivolaru a fost achitat şi pentru fapta de trafic de minori.

Totodată, instanţa a încetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei, fapta fiind prescrisă.

Gregorian Bivolaru a plecat din România după ce a fost trimis în judecată, în august 2004, fiind arestat în aprilie 2005, în Suedia. În noiembrie 2005, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia.

Comentarii

 • nene

  28 februarie 2016 15:17

  Si cui ii pasa? Fumigene ca sa mascati scandalul cu aservirea Senatului si Presedintiei de catre Voiculescu Co

  raspunde comentariului
 • Clubul de fete

  28 februarie 2016 12:15

  La Jilava se da turcoaica.

  raspunde comentariului
  • Greșală gravă !

   28 februarie 2016 14:26

   Tărtășeanul - diferit de tuciuriul concetățean al lui, Adriana Năstase-4-Case, care chiar arată a țigancă bulgăroaică - arată a TURK ! Cum să te dai drept bulgar când arăți a turk, bre Bivolaroglu ?

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design