George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundația pentru o Societate Deschisă

de Mihai Diac , 17 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 22:02, 17 octombrie 2017
George Soros

Miliardarul George Soros a decis să transfere 18 miliarde de dolari către Fundația pentru o Societate Deschisă, care devine astfel una din cele mai mari organizații filantropice din lume, informează, marți, Wall Street Journal citat de Agerpres.

Informația provine de la oficiali ai fundației înființată de miliardarul american.

Potrivit revistei Forbes, averea personală a lui George Soros este de 23 de miliarde de dolari.

După ce va prelua cea mai mare parte din averea lui Soros, Fundația pentru o Societate Deschisă va deveni una din cele mai mari organizații filantropice din lume și a doua din SUA, în funcție de active, după Bill and Melinda Gates Foundation.

Acest transfer de fonduri va transforma atât Fundația pentru o Societate Deschisă cât și firma de investiții a lui George Soros, Soros Fund Management LLC. Potrivit surselor citate de Wall Street Journal, Soros nu intenționează să facă tranzacții cu miliardele care acum aparțin Fundației pentru o Societate Deschisă ci va face tranzacții cu proprii săi bani care sunt păstrați într-o firmă separată.

Soros, în vârstă de 87 de ani, este renumit pentru că în 1992 a făcut profit de un miliard de lire de pe urma pariurilor pe lira sterlină.

Comentarii

 • don kuku

  21 octombrie 2017 1:30

  aceasta fosila a capitalului american mai bine zis jidovesc mai are ambitii de schimbare a societatii ?

  raspunde comentariului
 • Ziurel

  18 octombrie 2017 14:15

  NO acum sa fiscalizam fundatia...mai luam niste avioane din bani jidanesti luati pe persoane fictive holocausiste mai punem niste pietris pe DN1 mai dam niste bani si la Catedrala Mantuirii ca vine centenaru.Putini stiu ca vine centenaru,uite Sorosi nu stie ca vine centenaru.

  raspunde comentariului
 • SA FIE CLAR CA NU PSD E DE VINA PENTRU DEZASTRUL POLITIC, SOCIAL SI ECONOMIC SPRE CARE NE INDREPTAM IN ROMANIA CI ACEST SOROS, GEORGE-SOROS...CARE ARE EL CE ARE CEVA SPECIAL CU DOMN UL PRESEDINTE LIVI

  18 octombrie 2017 3:16

  UN DUSMAN NATIONAL CARE DACA NU EXISTA TREBUIA INVENTAT...ASEMENEA TERORISTILOR DE LA REVOLUTIE...CAT DE PENIBIL E SA SA NE FACA ALIANTA MAJORITARA SA CREDEM CA AMBASADELE, SOROS, MULTINATIONALELE, ANRE-UL, BNR-UL, KOVESI SI IOHANNIS I-A IMPIEDICAT SA PUNA IN APLICARE DIN SCOARTA-N SCOARTA PROGRAMUL DE GUVERNARE CARE PROMITEA DUBLAREA PENSIILOR SI A SALARIILOR SI SCOATEREA TAXELOR PE LINIE...CA SA VEZI, MANTUITORII NATIUNII RASTIGNITI DE IROZII VANDUTI LUI SOROS CU CATEI CU TOT

  raspunde comentariului
 • MORGA-SRL

  18 octombrie 2017 1:05

  vrajeli.......miliardarul e mort de mult si nu i-a mai vazut nimeni cadavrul de vreo-un an si ceva - dar fundatia de globalizare a prostimii trebuie sa mearga inainte dupa directivele ultimelor zvacniri Rokefeler-Rotschild inainte de Trump Insa sandramaua satanei scartzaie cam rau caci tineretul s-a mai desteptat.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design