15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialFotografia unei femei musulmane produce scandal în Marea Britanie. Femeia mergea tastând...

Fotografia unei femei musulmane produce scandal în Marea Britanie. Femeia mergea tastând la telefon, în timp ce una dintre victimele atacului zăcea pe trotuar

O dispută pe o temă extrem de sensibilă se poartă, în ultimele ore, pe Internet, pornind de la o fotografie realizată imediat după atacul de Londra, în care au murit patru oameni nevinovați.

O femeie tânără, îmbrăcată în ținuta tradițională musulmană, merge pe trotuarul de lângă Palatul Parlamentului, tastând la telefonul mobil pe care îl ținea în mână.

Chiar în acel moment, la câțiva pași distanță, una dintre victimele atacului terorist primea ajutor de la alți oameni sau era chiar pe punctul de a muri.

"Aici este adevăratul monstru", este unul dintre comentariile postate, la adresa acestei femei, pe o rețea de socializare.

Alte comentarii de pe Internet încearcă însă să ia apărarea femeii, susținând că, din imagine, reiese că aceasta ar fi fost puternic marcată de atacul terorist produs cu numai câteva minute înainte.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă