8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Noi detalii în scandalul modelului răpit în Italia: Chloe Ayling i-a...

FOTO. Noi detalii în scandalul modelului răpit în Italia: Chloe Ayling i-a promis atacatorului că va întreține relații sexuale cu el, dacă o eliberează

Fotomodelul Chloe Ayling, care ar fi fost răpită în Italia și eliberată după șase zile, le-a spus polițiștilor italieni că, într-un moment de disperare, i-a promis atacatorului că, dacă o eliberează, va întreține relații sexuale cu el. Noile declarații vin în contextul în care polițiștii italieni au descoperit că cei doi se cunoșteau dinainte și, în perioada sechestrării, au fost împreună la cumpărături, scrie Daily Mail. 

”Am vrut să îl fac să creadă că vom deveni prieteni intimi, atunci când mă va elibera. Herba mi-a tot făcut avansuri sexuale, dar l-am făcut să vrea ca aceste lucruri să se întâmple în viitor, când vom fi doar noi doi”, a declarat Chloe.

Apoi, ea a spus că a început să se teamă de răpitorul ei: ”Țin minte că eram la duș, iar el se uita la mine și îmi spunea să rămân acolo, pentru că nu se poate abține și a început să mimeze un act sexual”.  Ea a mai spus că Lukasz Herba îi cumpăra lenjerie intimă și ciocolată și ar fi împărțit patul cu ea pe toată perioada cât a ținut-o închisă. 

Între timp, Herba, atacatorul, le-a spus polițiștilor că el nu a vrut să ia parte la răpire, dar că a fost nevoit să facă asta, pentru că avea nevoie de bani ca să își trateze leucemia. 

Pe de altă parte, Chloe Ayling le-a mai spus anchetatorilor că motivul pentru care a mers cu atacatorul ei la cumpărături a fost ca să-i câștige încrederea: ”Herba era printre persoanele care putea să mă salveze și datorită lui sunt liberă acum. Acesta este motivul pentru care nu am cerut niciun fel de ajutor femeii care vindea pantofi, ca să-i câștig încrederea”.

Descriind momentul în care a ajuns în casa unde a fost ținută captivă, ea a spus: „După 30 de minute, mașina a oprit definitiv. Mi-au pus cătușele și mi-au lipit gura cu bandă adezivă și, ținându-mă în geantă, doi bărbați m-au scos și m-au dus la intrarea în această clădire cu două etaje. Acolo, m-au scos din geantă și m-au dus în interiorul unui apartament. Din acel moment, am stat în cameră, împărțind patul cu el. Ca să fie clar, nu mi-a pomenit nimic de favoruri sexuale pe atunci”. 

În momentul eliberării, fotomodelul a spus că atacatorii au primit un mesaj din partea șefului lor, cum că au răpit persoana nepotrivită: ”Nu trebuia să fiu luată, deoarece șeful rețelei a văzut profilul meu de Instagram și mi-a văzut numele complet și câteva fotografii în care se vedea că eram mama unui copil mic și era împotriva regulilor organizației”.

În ciuda mărturiilor ei, polițiștii nu au reușit să-i identifice pe atacatorii despre care le-a vorbit modelul britanic. 




Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...
Ultima oră
Pe aceeași temă