21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. Încă un tren a deraiat în India, făcând doi morți și...

VIDEO+FOTO. Încă un tren a deraiat în India, făcând doi morți și peste 40 de răniți

Cel puțin două persoane au murit și alte 40 au fost rănite în urma deraierii, miercuri, a unui tren în India, în statul Uttar Pradesh, din nord, relatează BBC.

Paisprezece vagoane ale unui tren expres au deraiat în apropiere de Kanpur, India, în primele ore ale zilei de miercuri. Reprezentanții autorităților spun că pasagerii au fost salvați.

Cauzele incidentului nu sunt cunoscute deocamdată.

Luna trecută peste 110 persoane au murit într-un alt accident de tren petrecut tot în apropiere de Kanpur.

Accidentele feroviare sunt frecvente în India din cauza stării precare a șinelor.

Deraierea de miercuri s-a produs în momentul în care trenul trecea un pod peste un canal. Martorii au declarat că era și ceață.

Ministrul transporturilor feroviare a precizat pe Twitter că se vor face investigații amănunțite pentru a se afla cauzele accidentului.

Anul trecut, guvernul a aunțat investiții de peste 137 de miliarde de dolari pentru modernizarea și extinderea rețelei feroviare.

 

Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

BEC a respins candidaturile Partidului Diaspora Unită și a independentului Paul Octavian Jurma

Biroul Electoral Central(BEC) a respins, marţi, lista candidaturilor propuse de Partidul Diaspora Unită la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul...
Ultima oră
Pe aceeași temă