12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Atac armat la Ambasada Chinei din Los Angeles. Un bărbat a...

FOTO. Atac armat la Ambasada Chinei din Los Angeles. Un bărbat a deschis focul asupra instituției, apoi s-a sinucis

Un bărbat înarmat a tras asupra consulatului Chinei din Los Angeles, apoi s-a sinucis în maşina personală, a anunţat poliţia americană, citată site-ul agenţiei Reuters, potrivit Mediafax.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, care a avut loc în jurul orei locale 06.00, înainte de deschiderea sediului consulatului. Atacatorul, de origini asiatice şi în jurul vârstei de 60 de ani, a fost găsit decedat în autoturismul său, prezentând o rană provocată prin împuşcare.

Clădirea consulatului Chinei în Los Angeles prezenta mai multe găuri provocate de gloanţe. Potrivit primelor informaţii, bărbatul a tras cel puţin 17 focuri de armă.

Poliţia nu a stabilit deocamdată dacă atacatorul avea vreun motiv politic şi a precizat că nu oferă în general detalii despre sinucideri.

Prin intermediul unui comunicat, consulatul general al Chinei şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la incident şi a cerut autorităţilor din SUA să ia măsurile necesare pentru a asigura securitatea clădirilor consulatelor şi a personalului diplomatic, precum şi pentru a identifica motivul din spatele acestui atac.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă