Erdogan, felicitat de premierul ungar Viktor Orban, pentru succesul la referendumul privind modificarea Constituției

de Roxana Petre , 28 aprilie 2017 - stire actualizata la ora 11:23, 28 aprilie 2017
Erdogan, felicitat de premierul ungar Viktor Orban, pentru succesul la referendumul privind modificarea Constituției

Premierul conservator al Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru victoria de la referendumul asupra modificărilor constituționale, potrivit unui purtător de cuvânt, citat de DPA, informează Agerpres.

Totodată, purtătorul de cuvânt menționat a adăugat că Orban a acceptat invitația lui Erdogan pentru a avea o întâlnire bilaterală în marja unei conferințe economice în China, în luna mai.

Comisia electorală de la Ankara a anunțat oficial anterior rezultatul final al referendumului, precizând că 51,4% dintre votanți au susținut schimbările care vor întări semnificativ puterile președintelui.


Citește și:  FOTO. Turcia, tot mai divizată după victoria lui Erdogan la referendum. Presa avertizează: Președintele ar trebui să fie îngrijorat de cele 24 milioane de voturi împotriva modificării Constituției  

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan și-a asumat victoria la referendumul de duminică, privind extinderea atribuțiilor sale prezidențiale, respingând toate reclamațiile partidelor de opoziție, care au contestat rezultatul votului. Pe de o parte, liderul de la Ankara și suporterii săi susțin că schimbările constituționale sunt necesare pentru a asigura stabilitatea, pe de altă parte, oponenții denunță amendamentele ca pe un pas spre o eră a autocrației, notează The Times.

 

Comentarii

  • Alta prostie.Vreti sa-l scoteti pe Orban dictator cu orice pret. Nu-i asa?

    28 aprilie 2017 16:32

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design