Emmanuel Macron susține că Polonia a decis să se izoleze de UE, alegând să meargă împotriva acesteia

de Iulia Iancu , 25 august 2017 - stire actualizata la ora 13:32, 25 august 2017
Emmanuel Macron susține că Polonia a decis să se izoleze de UE, alegând să meargă împotriva acesteia

Președintele Franței, Emmanuel Macron. a declarat, vineri, că Polonia a decis să se izoleze în Europa și să meargă împotriva acesteia într-o serie de dosare ale Uniunii Europene, potrivit Agerpres.

La finalul întrevederii cu președintele bulgar Rumen Radev, șeful statului francez a subliniat că Polonia nu poate determina direcția Europei.

Macron a afirmat că dorește ca Bulgaria, care va prelua la 1 ianuarie 2018 președinția semestrială a Consiliului UE, să joace un rol deplin în discuțiile consacrate adâncirii procesului de integrare europeană și că această țară trebuie să facă parte din noua versiune a spațiului Schengen.

În ceea ce-l privește, președintele bulgar Rumen Radev a estimat că directiva UE privind lucrătorii detașați ar trebui să caute un echilibru între țările mai vechi și cele mai noi ale blocului comunitar.

De asemenea, șeful statului bulgar s-a pronunțat pentru o 'abordare cuprinzătoare' pentru a se acoperi diferențele dintre țările vest și est-europene în legătură cu normele care guvernează modalitățile în care companiile din țările cu salarii mai mici detașează lucrători în străinătate.

Loading...

Comentarii

 • Karo

  25 august 2017 21:11

  Pentru ca mafia UE nu apara valorile europene.Europenii au un motiv serios de rasturnare a guvernelor si presedintilor tradatori.Ei au declarat razboi impotriva populatiilor indigene si civilizatiei europene.Declinul Europei este in curs de desfasurare.Bravo tuturor tarilor si elitelor lor care lupta sa-si salveze valorile!!De altfel Polonia a spus ca iesirea din UE nu mai este despre Daca ci despre Cand.

  raspunde comentariului
  • DorNic

   26 august 2017 1:08

   Nu, te inseli. Polonia si tarile estice nu aus pus asta. Ci au facut acum de curand cu ajutorul USA un alt pol de putere care sa rastoarne hegemonia franco-germana. Tarile de la Visegrad plus Romania, Bulgaria etc. La polul asta de putere va adera si Spania precum si Italia, asa ca lindicelulll roz macron care vorbeste de capul lui. UE e compusa din multe tari iar el nu e purtatorul de cuvant al UE. A luato razna, asa cum a facut si merkel cu muslimii. Astia sau tembelizat si nu cunosc realitatea, asa cum bine a spus si primul ministru al Poloniei.

   raspunde comentariului
 • Roman

  25 august 2017 15:14

  Polonezii n-au fost, nu sunt si nici nu vor fi vreodata ca romanii. Conducatorii lor, in comparatie cu sleahta de prostii si hoti, care au condus si conduc Romania in ultimii aproape 30 de ani, au invatat ceva din istorie.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design