Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală

de Iulia Iancu , 01 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 21:27, 01 noiembrie 2017
Dustin Hoffman, acuzat de hărțuire sexuală

Scandalurile sexuale se țin lanț la Hollywood. Ultimul protagonist: superstarul septagenar, Dustin Hoffman.  O femeie susține că a fost hărțuită sexual de Dustin Hoffman în anul 1985, când ea avea vârsta de 17 ani și lucra ca asistent de producție la filmul „Moartea unui comis-voiajor”. 

Anna Graham Hunter susţine că Dustin Hoffman i-a cerut să îi facă un masaj la tălpi, în prima ei zi petrecută pe platoul de filmare. Ea a povestit că i-a făcut masajul actorului, deşi a încercat să îl refuze, şi a adăugat că Dustin Hoffman a flirtat cu ea şi cu alte femei, i-a atins fundul şi i-a vorbit despre relaţii sexuale.

Ea a povestit că a încercat să vorbească cu asistenta actorului despre comportamentul său şi că acesta a înţeles că vorbea despre el, ceea ce a dus la o confruntare directă. 

Hunter a povestit că într-o dimineaţă, când a intrat în cabina de probe a actorului pentru a îi lua comanda pentru micul dejun, acesta s-a uitat la ea zâmbind şi i-a spus că vrea ”un ou fiert tare”, după care a făcut o referire la organele genitale feminine. Contactat de presa hollywoodiană, Dustin Hoffman a declarat că respectă femeile şi că îi pare rău că ar fi avut un comportament care i-ar fi produs disconfort Annei Graham Hunter.

 

Comentarii

  • Cicerone

    03 noiembrie 2017 16:21

    Ei acum americancele se simt manjite pe pantece de jiidani.Va invat eu ce sa faceti vedeti ca au penisii decapisonati,cand vedeti asta?E clara treaba si ziceti ca va doare burta.Acum e prea tarziu.Dar de azin inainte sa stiti si sa va lasati abuzate de europeni de americani sadea sau de negrii macar chiar daca s mai ca ciorile ma macar nu traiti cu constiinta incarcata.V-au consumat dar ati castigat in arginti.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design