Președintele SUA devine tot mai războinic. După Coreea de Nord, Donald Trump amenință și Venezuela cu „o opțiune militară”

de Andrei Mărgăritescu , 12 august 2017 - stire actualizata la ora 09:13, 12 august 2017
Președintele SUA devine tot mai războinic. După Coreea de Nord, Donald Trump amenință și Venezuela cu „o opțiune militară”

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat vineri presei că „avem multe opțiuni privind Venezuela, inclusiv o posibilă opțiune militară dacă este necesar”, informează Reuters.

Trump a declarat că în Venezuela „oamenii suferă și mor”. Reuters reamintește că în ultimele patru luni de proteste și-au pierdut viața peste 120 de venezueleni, transmite Agerpres.

Departamentul american al Apărării a făcut însă cunoscut, printr-un purtător de cuvânt, că nu a primit de la Casa Albă niciun ordin privind Venezuela.

Președintele venezuelean, Nicolas Maduro, anunțase joi că dorește să discute cu Trump, care a impus sancțiuni împotriva regimului de la Caracas. "Dacă el este atât de interesat de Venezuela, eu sunt aici, eu sunt șeful a ceea ce-l interesează", a subliniat Maduro, într-un discurs în fața noii adunări constituante.

Nerecunoscut de opoziție și de țările occidentale, acest for adunare l-a confirmat în unanimitate în funcția de președinte.

Comentarii

 • Qwa

  12 august 2017 11:04

  Cam mult petrol are Venezuela si ce s-a gandit elita globala ...sa le puna sanctiuni ca sa sufere poporul si sa-i scufunde asa cum fac si cu Iranu sau Rusia. Niste ticalosi! Nu te lasa Maduro!

  raspunde comentariului
 • Roman

  12 august 2017 10:58

  In Venezuela oamenii sufera si mor din cauza politicii economice imperialiste americane, care pur si simplu a ruinat o tara de-altfel foarte bogata. Iar dementii de la Casa Alba si din Congress vor de fapt sa se razboiasca cu o lume intreaga. Ce viitor luminos are Romania cu asa niste parteneri strategici!

  raspunde comentariului
 • Kuminecăturile Gemene

  12 august 2017 9:56

  Statele Unite ale Arianusului au descoperit încă un kurcubeu tricolor și au pus urgent pe masă planul strategic pentru gaura catifelată de rigoare... Ecce Normal.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design