13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFOTO. Michelle Obama se retrage de la Casa Albă. Prima Doamnă, pe...

FOTO. Michelle Obama se retrage de la Casa Albă. Prima Doamnă, pe coperta revistei Vogue

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a apărut pe coperta ediţiei din decembrie a revistei Vogue, fiind cea de-a treia apariţie a sa pe coperta revistei de modă, zilele acesteia la Casa Albă apropiindu-se de final, relatează CNN.

Coperta o înfăţişează pe Michelle Obama pe una din peluzele grădinii Casei Albe, cu părul lăsat liber, într-o rochie albă eterică de mătase, marca Carolina Herrera, fără umeri, cu coatele sprijinite pe un pat de flori. Fotografia este realizată de renumita Annie Leibovitz.

Michelle Obama prezintă publicului o versiune a sa separată şi diferită de rolul îndeplinit timp de aproape opt ani. Mesajul este unul de nostalgie, gratitudine, dar şi de eliberare.

În revistă, Obama se descrie dornică de a lăsa în urmă viaţa de la Casa Albă: “Ştiţi, există mici momente…,” a declarat aceasta. “Priveam Peluza din Sud şi Washington Monument şi abia plouase, iar iarba era foarte verde şi totul părea evidenţiat. Este atât de frumos. Şi pentru o clipă m-am gândit că îmi va fi dor să mă trezesc aici, să am acces la aceste lucruri oricând.”

“Trebuie să fiu la curent cu soţul meu, unde este, cum se simte. Trebuie să fiu la curent cu familia mea. Acelaşi lucru e valabil şi pentru munca pe care o fac. Totul constă în a şti unde se află oamenii”, a declarat aceasta.

Lui Michelle Obama îi va fi greu să de despartă de munca sa ca militantă pro-educaţie, de promovarea unui stil de viaţă sănătos şi de plăcerea de a face parte din industria modei.

Preşedintele Obama afirma despre soţia sa că Michelle a însemnat mult pentru poporul american de-a lungul celor opt ani: “Este aşa cum pare. Femeia inteligentă, amuzantă, generoasă, care pentru un motiv anume, a fost de acord să se căsătorească cu mine. Cred că oamenii gravitează în jurul ei pentru că se văd reflectaţi în ea – o mamă dedicată, o prietenă bună, şi o persoană căreia nu îi e teamă să se autoironizeze din când în când.”

Michelle Obama nu s-a hotărât ce va face în viitor: “Voi avea aceeaşi abordare pe care am avut-o şi când am devenit Prima Doamnă. Nu voi şti până când nu mă voi confrunta cu acea situaţie. Nu am mai fost niciodată fosta Primă Doamnă a Statelor Unite înainte, dar voi fi mereu implicată sub o formă sau alta în serviciul public şi în viaţa publică”, a mai declarat aceasta potrivit Mediafax.

 

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă