Dmitri Rogozin, interzis în Muntenegru

de Avram Eliza , 11 februarie 2016 - stire actualizata la ora 15:17, 11 februarie 2016
Dmitri Rogozin, interzis în Muntenegru

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin nu poate intra pe teritoriul Muntenegrului, unde a fost invitat de un deputat, pentru că se află pe lista persoanelor care au interdicție în UE și Muntenegru, în urma sancțiunilor aplicate Rusiei, conform unui comunicat al MAE de la Podgorica, citat de Agerpres.

Documentul precizează că deputatul Milan Knezevic l-a invitat pe Rogozin fără să se consulte cu organismele abilitate ale Muntenegrului. 

Anterior, Rogozin a făcut mai multe declaraţii pe marginea intenţiei Muntenegru de a adera la NATO. 

În decembrie 2015, membrii NATO au decis începerea negocierilor pentru aderarea Muntenegrului la organizaţie. Potrivit secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, negocierile vor începe la mijlocul lui februarie. 

Ministerul de Externe al Rusiei a calificat această decizie drept un 'pas de confruntare', care obligă Moscova la contramăsuri

Comentarii

  • robert

    11 februarie 2016 15:31

    Asta e ala care venea cu Bombardierul prin spatiul NATO ca la masa acasa.. cel putin asa credea el, ca daca in Rusia e dictatura si sunt avizi de putere impreuna cu Putin, ei cred ca se poate orice.AH, am uitat, el era si viteazul care s-a impuscat singur in picior.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design