15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDirectorul de comunicare al Casei Albe, Michael Dubke, a demisionat

Directorul de comunicare al Casei Albe, Michael Dubke, a demisionat

Directorul de comunicare al Casei Albe, Michael Dubke  demisionat, marți, la trei luni după ce a fost numit în funcţie de preşedintele Donald Trump, informează BBC News.

 

Mike Dubke, un cunoscut republican, a fost angajat pentru a revizui strategia mediatică a Casei Albe.

Secretarul de presă de la Casa Albe, Sean Spicer, va prelua atribuțiile lui Dubke, însă în presă vor apărea mai puține informații.

 Dubke demisionează în condiții amiabile, potrivit site-ului de știri politice Axios News, prima publicație care a scris despre plecarea sa. Președintele Conform BBC, Trump s-a declarat frustrat de vesțile de la Casa Albă.

 Președintele american ar vrea să renunțe la briefing-ul zilnic de știri și să îl înlocuiască cu unul săptămânal.

Dubke a fost, anterior, partener în compania republicană de publicitate politică,  Crossroads Media.

El nu a contribuit la campania lui Donald Trump și nu a fost văzut ca un susținător al acestuia. Casa Albă nu a numit un succesor pentru Dubke.

Cu toate acestea, Corey Lewandowski, fostul manager de campanie al lui Trump, a fost observat luni, părăsind Casa Albă.

Lewandowski a fost forțat, să plece, în iunie anul trecut, pe fondul unor dispute pentru putere pe care le-a avut cu Jared Kushner, cumnatul lui Trump și consilier senior al Casei Albe.

Kushner este anchetat de FBI în legătură cu presupusa implicare într-un complot al Kremlin-ului, pentru a-l ajuta pe Trump să câștige președinția Statelor Unite ale Americii.

Există rapoarte care arată că Lewandowski ar putea să revină în echipa Casei Albe, ca parte a eforturilor administrației prezidențiale de a combate zvonurile potrivit cărora Trump este foarte apropiat de Rusia, comentează jurnaliștii de la BBC. 

 

 

 Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă