6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Confesiunile unei Prime Doamne. Ce spune Brigitte Macron despre diferența de...

VIDEO. Confesiunile unei Prime Doamne. Ce spune Brigitte Macron despre diferența de vârstă dintre ea și soț

"Sunt momente în viață când trebuie să faci alegeri vitale", povestește Brigitte, de 64 de ani, pentru numărul din septembrie al revistei "Elle", ediția franceză. L-a întâlnit prima dată pe Emmanuel Macron în anii '90, când el era adolescent. S-au căsătorit în 2007. Diferența de vârstă dintre ei este de 25 de ani potrivit tvr.ro.

"Pentru mine, asta a fost decizia vitală. În rest, tot ce s-a spus pe parcursul celor 20 de ani este nesemnificativ", a declarat Prima Doamnă a Franței în interviul care abordează pe larg mult discutata temă a vârstei dintre cei doi.

"Sigur că luăm micul dejun împreună, eu cu ridurile mele, el cu prospețimea lui, dar asta e viața noastră. Dacă nu făceam această alegere, aș fi trecut pe lângă propria viață. Eram foarte fericită alături de copiii mei și, în același timp, simțeam că trebuia să trăiesc ‘acea dragoste’, cum spunea Prévert, să fii pe deplin fericit".

Brigitte Macron recunoaște în interviu că i-a fost greu să audă criticile din timpul campaniei electorale referitoare la viața alături de Emmanuel Macron.

"În cele din urmă, mi-am spus ‘OK, nu îmi pică bine, dar trebuie să fac față și să tac. După, va trece’", a declarat Prima Doamnă în primul interviu de anvergură de când soțul ei a devenit președintele Franței.

Iar obstacolele pentru soții Macron continuă. Formalizarea statutului de Primă Doamnă pentru Brigitte Macron este intens criticată public în Franța.

Diferența de vârstă dintre soții Macron este similară diferenței de vârstă dintre Donald Trump (71 de ani) și Melania (47 de ani).

Brigitte Macron apare pe coperta revistei Elle purtând un sacou Dior peste un tricou, blugi Saint Laurent și pantofi stiletto.

A fost fotografiată la Palatul Élysée de Mark Seliger, un american celebru pentru instantaneele sale cu vedete.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă