12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spun eurodeputații români despre atentatele de la Bruxelles

Ce spun eurodeputații români despre atentatele de la Bruxelles

Europarlamentarii români Cristian Preda, Norica Nicolai și Siegfried Mureșan au povestit, pentru News.ro, că atmosfera din Parlamentul European este încordată. 

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat pentru News.ro că a ajuns la Bruxelles încă de luni, pentru că avea în program o reuniune importantă.”Noi suntem bine, toţi membrii echipei mele sunt aici, au ajuns încă de ieri”, a spus europarlamentarul liberal. 

Citește și: Șase explozii la Bruxelles- la metrou și la aeriport. Cel puțin 13 morți și 35 de răniți 

Norica Nicolai a povestit că toţi cei aflaţi în Parlamentul European încearcă să afle dacă cunoscuţii lor sunt în afara pericolului. ”Toată lumea stă şi se uită la televizor, sună la prieteni, cunoştinţe”, a spus ea, precizând că acţiunile PE se desfăşoară conform programului, până în prezent. 

Şi europarlamentarul MP Siegfried Mureşan a declarat pentru News. ro că a ajuns la Bruxelles în cursul dimineţii. 

”Eu am plecat azi dimineaţă spre Bucureşti, la 6.30. În aeroport totul era bine, era calm, ca într-o zi normală. Eu ar trebui să mă întorc în această seară în Bruxelles. Rămâne de văzut dacă vor redeschide aeroportul până diseară”, a declarat Mureşan.

”Deputaţii sunt şocaţi”, a declarat pentru News.ro şi eurodeputatul Cristian Preda. El a declarat pentru News.ro că, deocamdată, activitatea în Parlamentul European se desfăşoară normal.

”Atentatele s-au produs la 4 luni după ce a început căutarea autorilor de la Paris şi la 4 zile de la prinderea suspectului nr 1”, a mai afirmat Preda.

El a spus, de asemenea, că eurodeputaţii urmăresc presa belgiană, dar că deocamdată activitatea în PE se desfăşoară conform programului.

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă