6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialBărbatul reţinut joi în apropierea Parlamentului Marii Britanii este britanic. El avea...

Bărbatul reţinut joi în apropierea Parlamentului Marii Britanii este britanic. El avea mai multe cuțite la el

Bărbatul înarmat cu mai multe cuțite, reţinut joi de către poliţie în apropierea clădirii Parlamentului Marii Britanii, a fost identificat drept Mohammed Khalid Omar Ali, un cetăţean britanic în vârstă de 27 de ani, relatează site-ul BBC News.

Mohammed Khalid Omar Ali nu s-a născut în Marea Britanie, dar a studiat la o universitate din Tottenham, în nordul Londrei. Acesta se află în continuare în custodia poliţiei, fiind acuzat de pregătirea unui atac terorism şi deţinerea unei arme. Mai multe cuţite au fost descoperite în posesia bărbatului.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Metropolitane londoneze, bărbatul a fost reţinut pe strada Parlamentului, în apropiere de Piaţa Parlamentului, "în cadrul unui filtru instalat ca parte a unei operaţiuni în desfăşurare".

Un membru al familiei lui Mohammed Khalid Omar Ali a contactat poliţia pentru a avertiza în legătură cu planurile tânărului.

"Ofiţerii din cadrul structurii de combatere a terorismului îşi continuă investigaţia, dar ca urmare a acestei reţineri nu există informaţii privind o ameninţare imediată", se mai arată în comunicat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă