10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialArmata israeliană a rănit doi membri Hezbollah la graniţa cu Siria

Armata israeliană a rănit doi membri Hezbollah la graniţa cu Siria

Armata israeliană a anunţat că a deschis focul asupra a doi membri ai mişcării şiite libaneze Hezbollah, care au fost răniţi, în timp ce amplasau un dispozitiv exploziv în apropiere de graniţa siriană,informează Mediafax.

“Doi terorişti aparţinând Hezbollah au fost identificaţi în timp ce încercau să amplaseze un dispozitiv exploziv în apropiere de frontiera israeliano-siriană, la nord de Platoul Golan. Forţele armatei israeliene au răspuns imediat şi au deschis focul asupra suspecţilor, care au fost răniţi”, a anunţat armata israeliană într-un comunicat.

Mişcarea libaneză Hezbollah a ameninţat săptămâna trecută că va răspunde la raidul Israelului care a vizat poziţiile sale din Liban, primul de la războiul din 2006.

În mai 2013, Israelul a desfăşurat raiduri în apropiere de Damasc, care au vizat arme destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah.

Şi la 1 noiembrie presa a relatat despre raiduri israeliene împotriva unei baze aeriene din apropiere de Damasc, unde s-ar fi aflat rachete destinate Hezbollah.

Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă