22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialAngelina Jolie, afectată de deterioararea relației cu Brad Pitt. Actriţa a suferit...

Angelina Jolie, afectată de deterioararea relației cu Brad Pitt. Actriţa a suferit de paralizie facială

Actriţa Angelina Jolie a dezvăluit că, în perioada în care au început problemele conjugale cu Brad Pitt, a suferit de hipertensiune şi de paralizie a feţei. Ea s-a vindecat în urma unor sesiuni de acupunctură, potrivit Medafax.

„Uneori, femeile care au familii se pun pe ele pe ultimul loc până când apar manifestări şi probleme de sănătate”, a spus actriția, precizând că nu cunoaşte cauza declanșării praliziei Bell.

Totodată, ea a precizat, pentru ediţia pentru luna septembrie a revistei Vanity Fair, că relația sa a devenit dificilă în vara anului 2016, când regiza filmul „First They Killed My Father”, în străinătate.

„Stilul nostru de viaţă nu era deloc negativ. Nu asta a fost problema. Acesta este şi va rămâne una din oportunităţile minuate pe care le putem oferi copiilor noştri… Sunt şase copii încăpăţânaţi, sensibili. Sunt foarte mândră de ei. Am fost foarte îngrijorată cu privire la mama mea, odată cu maturizarea mea. Nu îmi doresc ca şi copiii mei să îşi facă griji în privinţa mea. Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa lor. Trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar dacă nu eşti sigur că aşa va fi."

Pitt şi Jolie s-au despărţit în septembrie 2016 şi au depus actele de divorţ la scurt timp. Jolie a cerut custodia copiilor. Clauzele divorţului sunt încă în curs de negociere, potrivit Vanity Fair.

Recent, Jolie şi copiii săi s-au mutat într-o casă nouă, plasată în zona Loz Feliz din Los Angeles. 

Cele mai citite

FOTO. Loredana Groza, ca la 20 de ani. Vedeta a pozat în colanți

Loredana Groza, cunoscută pentru prezența sa în industria muzicală românească, a captat atenția publicului cu ultimele sale fotografii distribuite pe rețelele de socializare. Însă...

Cod galben de inundații pe râuri din șase județe. HARTA

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis atenţionări Cod galben de viituri, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, pentru râuri...

Vin ploile și scad temperaturile! Prognoza meteo pe regiuni, până pe 28 aprilie

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza de specialitate, valabilă până pe 28 aprilie 2024. Astfel, în perioada următoare, vremea...
Ultima oră
Pe aceeași temă