Ajutoare umanitare, la baze militare ruseaşti din Siria

de Carla Popa , 07 martie 2016 - stire actualizata la ora 17:53, 07 martie 2016
Ajutoare umanitare, la baze militare ruseaşti din Siria

Armata rusă a anunţat luni decizia sa de a-şi deschide bazele militare din Siria pentru depozitarea ajutorului umanitar internaţional destinat populaţiei civile grav afectate de conflict, cu scopul de a facilita distribuirea acestuia pe teritoriul sirian. 

'Ministerul Apărării este pregătit să acorde tot ajutorul necesar organizaţiilor străine şi internaţionale pentru distribuirea ajutorului umanitar în Siria', a indicat purtătorul de cuvânt al ministerului menţionat, generalul Igor Konaşenkov, citat de Interfax, transmite Agerpres

Moscova îşi va deschide astfel instalaţiile sale navale din portul Tartus şi cele de pe aerodromul militar Hmeymim (provincia Latakia) pentru 'descărcarea şi stocarea temporară' a ajutorului umanitar, a precizat Konaşenkov. Potrivit generalului rus, Rusia este pregătită de asemenea să furnizeze vehicule pentru a ajuta la transportarea ajutorului umanitar pe teritoriul sirian. 

AFP aminteşte că un fragil armistiţiu, iniţiat de Rusia şi SUA între forţele guvernamentale şi grupările rebele, a intrat în vigoare la sfârşitul lunii februarie, ceea ce a permis furnizarea de ajutor umanitar în mai multe localităţi din Siria.

Comentarii

  • BANI BANI BANI BANI BANI BANI BANI BANI

    07 martie 2016 18:50

    BANI ONLINE PART-TIME JOBPas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa mea si te voi indruma cu ajutorul unor lectii, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani ! Caut colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! E real si extrem de serios totul! Pentru mai multe detalii si informatii , trimite textul "INFO" la adresa de email posturidemunca.emagmail.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design