15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecial20 de nave ale Rusiei şi 1.000 de ofiţeri participă, în Marea...

20 de nave ale Rusiei şi 1.000 de ofiţeri participă, în Marea Baltică, la exerciţiile militare

Aproximativ 20 de nave militare şi 1.000 de ofiţeri au participat, marți, la manevrele organizate de Rusia în Marea Baltică, anunţă purtătorul de cuvânt al Flotei regionale, Roman Martov, citat de site-ul agenţiei Tass, potrivit Mediafax.

"Aproximativ 20 de nave de luptă şi de susţinere logistică, 50 de sisteme militare şi 1.000 de ofiţeri participă la exerciţiile Flotei Mării Baltice. Manevrele au obiectivul de a dezvolta abilităţile militarilor şi ale centrelor de comandă", a declarat Martov.

Săptămâna trecută, peste 2.000 de membri ai Forţelor Navale ruse au participat la un exerciţiu tactic în regiunea Kaliningrad, situată la frontiera cu state NATO precum Lituania şi Polonia. "Exerciţiile au vizat acumularea capacităţilor de ocupare a zonelor de coastă şi eliminarea inamicului din aceste zone", afirma atunci Roman Martov.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă