13 morți, într-un atentat al Statului Islamic, în Sinai

de Avram Eliza , 19 martie 2016 - stire actualizata la ora 23:08, 19 martie 2016
Arhiva

13 poliţişti au fost omorâți, sâmbătă, într-un atac al Statului Islamic asupra unui punct de control din Peninsula Sinai, conform unui comunicat al Ministerului egiptean de Interne, transmite AFP, conform Agerpres. Un kamikaze s-a aruncat în aer la postul de control care ulterior a fost atacat de jihadişti. 

A fost atacul cel mai sângeros comis în ultimele luni în Peninsula Sinai, unde ramura egipteană a grupării jihadiste desfăşoară aproape zilnic atentate împotriva poliţiei şi armatei. 

Ministerul de Interne a precizat că atacul a avut loc la un post de control din apropiere de Al-Arish, reşedinţa provinciei Sinaiul de Nord. 

"Un obuz de mortier a fost tras asupra punctului de control de la Safa (...), omorând 13 poliţişti", a adăugat ministerul. 

La rândul său, SI a afirmat că un kamikaze, prezentat sub numele de război "Abu Al Qaaqaa Egipteanul", a aruncat în aer o maşină capcană la baraj. 

"Ulterior, postul de control a fost luat cu asalt", a adăugat gruparea jihadistă într-un comunicat dat publicităţii pe internet.

Comentarii

  • Dadi

    19 martie 2016 23:25

    OPORTUNITATE pentru TIMPUL LIBER ! Trebuie sa ai o ora , doua libere pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa INCREDERE , CURIOZITATE si multa SERIOZITATE. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani . SUCCESUL este o stare de spirit pe care o inteleg doar cei bine INFORMATI . Acum PROIECTUL s-a extins si international . Vrei mai multe detalii? Solicita-le la adresa de email cosdadiyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design