19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFirea le promite apă protestatarilor din Piaţa Victoriei

Firea le promite apă protestatarilor din Piaţa Victoriei

Potrivit unui comunicat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut vineri, la sediul Municipalităţii, o întâlnire cu Tomescu Tommy Joul, reprezentantul Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România, asociaţie care organizează manifestaţia din 10 august din Piaţa Victoriei.

La întâlnire au mai participat viceprimarul Aurelian Bădescu – reprezentantul primarului general în Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, Sorin Chiriţă – administratorul public al municipiului Bucureşti, Daniel Răşică – şeful Poliţiei Locale din Capitală, directori şi consilieri personali ai primarului general.

Întâlnirea a avut ca scop stabilirea măsurilor necesare pentru ca manifestaţia să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru participanţi.

“Astfel, întrucât în Capitală se anunţă temperaturi ridicate, organizatorul a solicitat ca Primăria Capitalei să pună la dispoziţie apă potabilă pentru participanţi. Primarul general a aprobat această cerinţă, DGASMB urmând să asigure 10.000 de sticle de apă îmbuteliată (pet) şi 4.000 de litri de apă potabilă. De asemenea, Primăria Capitalei va pune la dispoziţie şi 100 de toalete ecologice, amplasate în zonă”, se arată în comunicat.

Conform PMB, manifestaţia a primit aprobare de la Primăria Capitalei pentru un număr de aproximativ 250.000 de persoane.

În perioada 8 – 11 august sunt aprobate, în Bucureşti, în zone centrale, un număr de 17 evenimente şi adunări publice. 

Cele mai citite

Nici în 2024 nu vor fi taxe noi, promite Ciucă

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și președinte al PNL, promite că, în anul 2024, în România nu vor fi "taxe noi". "Cota unică este foarte atractivă...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Ultimul pas pentru operaționalizarea IMM Plus, îndeplinit

După aprobarea schemei de ajutor de stat IMM Plus de către Comisia Europeană la 9 aprilie a.c., a fost publicat Ordinul comun care stabilește...
Ultima oră
Pe aceeași temă