15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFelix Stroe, PSD Constanța: România poate avea un președinte-femeie, soție și mamă

Felix Stroe, PSD Constanța: România poate avea un președinte-femeie, soție și mamă

Președintele Partidului Social Democrat și prim-ministru al României, Viorica Dăncilă a fost votată în Biroul Permanent Național, validată apoi în Comitetul Executiv al PSD drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale din toamnă, votată și la Congresul Extraordinar din 24 august a.c. Prin urmare, toate forurile democratice ale partidului au fost consultate, și în această privință.

„România are nevoie acum, mai mult decât niciodată, de un președinte matur și responsabil, un român, om dintre oameni. Un președinte care să rămână mereu alaturi de români, pentru a ajuta mame, copii, tineri, pesionari. Un președinte patriot, care să se gândească permanent la țara sa și să o reprezinte în interesul ei, întregul mandat, nu numai câteva luni, la sfârșitul său, doar în campanie electorală. Un președinte care să nu dea dovadă de cinism și dispreț pentru cei care au avut încredere în el, pentru cel ce promitea lucrul bine făcut. Un președinte care să răspundă permanent pentru ceea ce face și ce nu face. Și mai ales de ce și în interesul cui nu face.”, a declarat Felix Stroe, președintele Organizație Județene a PSD Constanța.

Acesta a precizat că, pentru prima oară, România are nevoie, are șansa și poate avea un președinte-femeie, soție și mamă.

„O femeie muncitoare, tenace, perseverentă și dârză, cum sunt femeile din România. Și mai ales, România are nevoie de un OM care a dovedit că a făcut ceva pentru țara sa și care poate face în contiunare. Din poziția de prim-ministru, reprezentând PSD, partidul care a câștigat ultimele alegeri parlamentare, doamna Viorica Dăncilă și guvernul său au continuat să-și îndeplinească promisiunile: au mărit pensiile și salariile, au adus creșterea economică, au aplicat măsuri sociale menite să îmbunătățească nivelul de trai al populației.”, a mai spus Felix Stroe.

„Din toate aceste considerente, Organizația Județeană a PSD Constanța salută și sprijină candidatura doamnei Viorica Dăncilă la Președinția României. Va fi o luptă electorală grea, în care și membrii PSD Constanța vor contribui cu toate eforturile pentru a obține victoria. România merită mai mult și va obține mai mult respect și prestigiu internațional cu un Președinte patriot, care iubește România.”, a precizat acesta, printr-un comunicat de presă.

 

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă