11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVlad Voiculescu: Aş vrea să mai fiu ministrul Sănătăţii, dar nu în...

Vlad Voiculescu: Aş vrea să mai fiu ministrul Sănătăţii, dar nu în orice condiţii

Deşi prim ministrul Dacian Cioloş a avertizat că membrii Cabinetului îşi vor pierde scaunul dacă fac pasul spre o candidatură, un nou ministru dă apă la moară speculaţiilor referitoare la implicarea Guvernului Cioloş în politică.

Este vorba despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, care a vorbit că nu exclude să intrare în politică printr-o eventual candidatură la parlamentare.

"Am foarte multă treabă la Ministerul Sănătăţii. În acest moment nu o să neg că au fost oferte (de a intra în politică – n.red.). Realitatea este că am foarte multe de făcut la minister şi realitatea este că timpul care îmi rămâne după birou nu mi-a permis să iau o decizie, dar mă gândesc serios la asta. Pentru noi, ca cetăţeni ai acestei ţări, cred că ar fi bine ca tinerii care nu au fost implicaţi până acum în politică să intre în politică. Dincolo de asta o să mă mai gândesc", a declarat ministrul Voiculescu, la Antena3.

Pentru a se justifica, ministrul a adăugat că, atunci când începi să construieşti anumite lucruri, vrei să le vezi finalizate. "Dacă mi-aş dori să mai fiu ministru? Nu în orice condiţii", a spus Voiculescu.

El nu a exclus un nou mandat de ministru din partea unui partid politic: "Posibil e orice, o decizie nu am luat încă". De asemenea, întrebat dacă ar refuza o astfel de ofertă de la Dacian Cioloş, ministrul a replicat: "Pe Dacian Cioloş nu-l poţi refuza în general".

Recent au existat multe speculaţii referitoare la intrarea în politică a unor miniştri din Guvernul Cioloş, mai ales după ce Cristian Ghinea de la Fonduri Europene a spus că nu s-ar da înapoi de la asta.

Însă cel care a subliniat mereu că nu îşi face partid şi nu va candida este însuşi premierul Dacian Cioloş, curtat în această perioadă intens atât de PNL, cât şi de USR.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă