VIDEO. Premierul Canadei explică calculatoarele cuantice, ai noștri cred că blițul telefonului ar consuma minute din abonament

de Alex Mihăilescu , 20 februarie 2017 - stire actualizata la ora 14:10, 20 februarie 2017
VIDEO. Premierul Canadei explică calculatoarele cuantice, ai noștri cred că blițul telefonului ar consuma minute din abonament

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a ajuns în centrul atenției în ultima perioadă, de mai multe ori. Dar un eveniment interesant s-a întâmplat la Perimeter Institute for Theoretical Psysics (Institutul pentru Fizică Teoretică), acesta a început să îi explice unui jurnalist ce înseamnă un calculator cuantic, chiar dacă jurnalistul glumise cu întrebarea sa. Acest lucru pare în antiteză cu ce se întâmplă în țara noastră, unde senatorul PSD Șerban Nicolae a spus că blițul telefonului consumă din minutele abonamentelor de telefonie mobilă.

Un reporter aflat la întâlnirea cu Justin Trudeau era pe cale să-l pună în dificultate pe șeful Executivului, și l-a întrebat, în glumă despre calculatoarele cuantice, cu mențiunea că îi va adresa și o întrebare legată de implicarea Canadei în lupta împotriva Statului Islamic.

Justin Trudeau s-a agățat de gluma reporterului și a început să explice computerele cuantice. Acesta a dat o explicație simplă.

Toată întâmplarea pare pusă în antiteză cu situația din România, senatorul PSD Șerban Nicolae declarând că lanterna telefonului consumă minute din abonamentul telecom oferit de Parlamentul României.

„Am văzut că ați imitat un gest făcut de cei din Piață, care, la rândul lor, îi imitau pe unii din Ucraina. Probabil că modelul este foarte plăcut și dorit și la noi. Aș fi vrut să mă asigur că toți cei care au făcut acest gest, și-au folosit și telefonul și abonamentul din fonduri proprii, nu pe banii Parlamentului. Mulțumesc”, a declarant senatorul.

Imediat după cele spuse, el a fost aplaudat de o majoritate de senatori și parlamentari ce se aflau la ședința de plen. 

La finalul unui discurs din timpul dezbaterii moțiunii de cenzură ce viza Guvernul Grindeanu, Raluca Turcan a transmis coaliției de guvernare PSD-ALDE: „Să se facă lumină și acest Guvern să fie demis!”.

În replică, parlamentarii din opoziție și-au aprins lanternele telefoanelor, în semn de solidaritate cu protestatarii care și-au aprins lanternelor telefoanelor, în Piața Victoriei.


Citește aici: NOAPTEA MINȚII. Senatorul PSD Șerban Nicolae crede că blițul telefonului poate consuma din minutele abonamentelor de telefonie mobilă. Acesta este ditamai președintele Comisiei Juridice a Senatului | VIDEO

 

 

 

 

 

 

Comentarii

 • val

  20 februarie 2017 8:14

  Dobitoc sinistru, dublat de abject politruc PSDist. Astia, canaliile rosii ne duc la dezastru. Si tampiti si hoti. Iar noi, imbecili ca ii suportam pe nemernici, in loc sa-i spulberam, sa-i bagam in puscarii cu garamada. PSD= faliment garantat. Cu ei la carma, ramanem si fara pielea de pe noi. Si asa ne trebuie daca suntem tampiti, lenesi, indolenti.

  raspunde comentariului
 • Istudor Persida

  19 februarie 2017 13:35
 • fill

  19 februarie 2017 7:42

  dacaesti imbarligator crezi ca rezolvi ceva? omul sa referit lafaptul ca folosescinfolos propriu un bun al carei pret si abonament este platita de Parlamentul Romaniei. Daca nu ai sesizat nuanta esti camslab. Oricumacolo puteafisi un mic abuz in serviciu

  raspunde comentariului
  • thorin

   19 februarie 2017 20:57

   Tovarisci Fillov, esti incolonat de partea IMPERIULUI RAULUI. Intr-adevar, avocatii diavolului serban nicolae soferul escrocului catalin voicu si sa nu-l uit pe cel mai periculos - nicolicea ar dori si aici in Romania organizarea oligarhica din Azerbaidjan, Tadjikistan, Uzbekistan si ... de ce nu Coreea de Nord. Au limbile atat de bine pregatite, incat nu pot refuza nici un " tur", fie el cat de murdar.EXPLICATIE Cuvantul "tovaras" a fost introdus in limba romana de nemernicii scoliti la Moscova in limba rusa "tavar" inseamna marfa, deci "tovarisci" e un fel de carator de marfa, adica MAGAR Scuzele mele animalului cu acelasi nume

   raspunde comentariului
  • miciman

   19 februarie 2017 8:55

   .omul e cretin cum dealtfel este majoritatea p.s.d care guverneaza astazi . Daca individul este un reprezentant , atunci el reprezinta unii ..ca tine ...!

   raspunde comentariului
 • Mihai

  18 februarie 2017 21:32

  Nu mai fiți rai. Poate ca omul chiar are un abonament care il taxează și când gândește. Asta înseamnă că e deștept dar vrea sa economisească. Cu smartfonurile astea noi nu mai poți fi sigur de nimic.

  raspunde comentariului
 • Nick

  18 februarie 2017 15:00

  Problema nu este a dobitocilor care ajung in functii de conducere, ci a celor care accepta sa fie condusi de asemenea ******* si ma refer la oameni care nu si-au cumparat diplomele, care nu si-au trucat sau copiat lucrarile de doctorat si care au multa experienta la activ.

  raspunde comentariului
 • Alexis

  17 februarie 2017 23:52

  Domnule Mihailescu, Premierul Canadei a studiat Fizica, e bine educat si prezentabil. Dumneavoastra cautati sa demonstrati ca senatorul PSD Serban Nicolae e in dob I toc. Stim cu totii asta, cum se zice in biblie nu e nimic nou sub soare. De aceea e PSD ist.

  raspunde comentariului
 • Creator Moral

  17 februarie 2017 21:40

  Modificati vă rog greșeala "au nostri"!

  raspunde comentariului
 • da da

  17 februarie 2017 18:51

  Asa-i democratia , si prostii trebuie sa fie reprezentati .

  raspunde comentariului
  • Iov

   18 februarie 2017 23:20

   De'aia ne conduc. ..

   raspunde comentariului
  • Glolovenie Ștrumfuleț

   18 februarie 2017 11:46

   Da, dar la noi sunt suprareprezentați - prostimea și norodul sunt reprezentați de prostul și nărodul. De aceea România este așa de dezvoltată. Trăiască Marea Revoluție Bolșevică din Octombrie!

   raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design