VIDEO: Corduroy, cel mai bătrân pisoi din lume

de Carla Popa , 29 februarie 2016 - stire actualizata la ora 19:04, 28 februarie 2016

În pofida vârstei înaintate, bătrânul motan Corduroy din statul Oregon arată foarte bine şi se bucură de o sănătate de fier. Condiţia sa fizică se datorează calităţii vieţii pe care i-au asigurat-o stăpânii, scrie directmatin.fr, citat de Agerpres

Cu cei aproape 27 de ani ai săi, echivalentul a peste 121 de ani la oameni, Corduroy este cel mai bătrân pisic din lume. "Cred că secretul longevităţii sale este faptul că nu i-am tăiat unghiile şi îl lăsăm să iasă. Se poate apăra singur şi îşi întăreşte corpul şi mintea vânând ", a spus Ashley Reed Okura. Animalul se mişcă cu multă uşurinţă şi reuşeşte să sară pe mobilă şi să coboare cât se poate de natural. "În fiecare seară urcă la etaj şi sare în pat să doarmă cu noi. Apoi se trezeşte mereu la cinci dimineaţa", a adăugat stăpâna motanului. 

Corduroy, omologat în Guinness Book drept cel mai bătrân pisic din lume, are propriile conturi de Facebook, Instagram şi Snapchat (adevărat că ţinute de stăpâni), pe care internauţii pot urmări întâmplări din viaţa lui, încheie directmatin.fr.

 

 

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design